Passa al contingut principal

Assemblea general 18/12/17

Benvolgut/da Soci:

A la junta del CESP ens plau comunicar-vos la convocatòria d’una assemblea general per tal de poder tractar, amb tots vosaltres, els temes que ens afecten en l’actualitat. Aquesta assemblea de socis serà el proper Dilluns dia 18 de desembre a les 19:30 al Centre Cívic el Vapor.

Un dels principals temes a tractar és la renovació de la junta actual, ja que una part d’aquesta dimiteix del càrrec, deixant així l’entitat temporalment orfe d’aquest equip directiu.

Tot i semblar un pas enrere per a una entitat que ja porta molts anys donant servei al poble i a l’excursionista, creiem que és el moment de renovar-nos. D’aportar noves idees i de mantenir i millorar les ja vigents. Cal que entri un equip nou, amb empenta, amb molta energia. Un equip amb ganes d’estimar la muntanya, si més no com l’estimem nosaltres, els que fins a dia d’avui hem desenvolupat alguna tasca o hem exercit algun càrrec en aquesta entitat.

A la Junta actual ens honora poder dir que portem ja molts anys al càrrec que vam triar. Podent oferir així al soci i a tothom qui ho volgués, tots els serveis al nostre abast relacionats amb l’àmbit d’aquesta entitat. Un clar exemple ha estat el manteniment, creixement i consolidació de la caminada popular Santa Perpètua-Tibidabo. O la creació d’una caminada de resistència per als més aventurers i que enguany ja ha fet quatre anys, La Mola-Santa.

Un altre tema a tractar és el sistema de creació d’associats a l’entitat. Ja fa uns anys que s’està modificant i mirant de modernitzar, buscant així el sistema més adequat als temps que ens envolten.

Per tot això, i altres temes que sempre hi ha a sobre la taula, des de la junta ens agradaria que hi hagués la màxima assistència possible. Per tant us esperem, bé sigueu socis, col·laboradors o senzillament amics o interessats, per poder tractar aquests temes i trobar-ne solució.

Gràcies pel vostre temps

Ben cordialment                                                                                                 La Junta del CESP