Passa al contingut principal

Amb gran tristesa hem d’informar







MOREN DOS EXCURSIONISTES SORPRESOS PER UN ALLAU A LA CARA N DEL CADÍ

Els Bombers de la Generalitat han rescatat, passades les dues de la matinada, els cossos sense vida dels dos excursionistes desapareguts ahir a la zona d’Estana, a Montellà i Martinet (Cerdanya). Es tracta de dos homes de 39 anys i veïns de Santa Perpètua de Mogoda.

L’avís es va rebre ahir a les 17.51 hores, quan el germà d’un d’ells trucà als serveis d’emergència per alertar de la desaparició. L’operatiu de recerca activat, on participaren membres del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) i del Grup d’Emergències Mèdiques (GEM) i el suport de 10 vehicles dels Bombers de la Generalitat, va localitzar els cossos a les 2.22 hores de la matinada. Els dos homes es trobaven a la Canal de l’Ordiguer, sepultats a un metre de fondària. Els Bombers els van localitzar gràcies als senyals emeses per l’ARVA que portaven.

Segons les primeres hipòtesis s’haurien vist sorpresos per una allau de neu, encara que les causes exactes de l’accident no estan determinades. A l’operatiu també intervingueren membres dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Civil, entre d’altres.

Ambdós pertanyien al Centre Excursionista Santa Perpètua i un d'ells estava federat. Des de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya traslladem el nostre particular condol als seus familiars, amics i companys. Descansin en pau.

Informació elaborada per l'Àrea de Comunicació de la FEEC