Passa al contingut principal

[Sortida de febrer] GR5: Sant Feliu de Codines a Sant Llorenç Savall 05/02/2023


GR5: Etapa Sant Feliu de Codines a Sant Llorenç Savall
05/02/2023

Continuem amb les etapes del GR5. Aquesta vegada anirem des de Sant Feliu de Codines fins a Sant Llorenç Savall.
És una etapa de 14 quilomètres, no gaire llarga, on podrem contemplar vistes sobre Gallifa, Sant Sadurní de Gallifa i el Farell.

FITXA TÈCNICA:

LOGÍSTICA:
Un dia abans l’organització deixarà 4 cotxes estacionats a Sant Llorenç Savall, final de l’itinerari, per portar als participants al punt inicial de Sant Feliu de Codines.
En cas que facin falta més cotxes, l’organització es posarà en contacte amb els participants per trobar voluntaris que puguin portar el seu cotxe.


TRACK:
https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/gr-5-etapa-7-sant-feliu-de-codines-sant-llorenc-savall-104972092


QUÈ CAL PORTAR:
Sobretot bon humor! La zona es molt ombrívola i humida. Podem tenir fang i aigua als camins i rieres que hem de travessar. Tingueu-ho en compte per les sabates i roba que portareu.

  • Esmorzar i aigua.
  • Manta tèrmica.
  • És recomanable portar una petita farmaciola.

Cal recordar que les nostres sortides són per entorns naturals i sempre acumulen desnivell. Per aquest motiu requereixen un mínim de preparació física. 


INSCRIPCIONS:
Les inscripcions a les caminades del CESP es fan al següent formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSexYUtRHVbhgGSjl1Q9fOILfzKJkh_eewsRKWqaklUrkezSZg/viewform
Per a participar en aquesta caminada és imprescindible estar en possessió de la corresponent llicència federativa. Per a les persones federades i socis/sòcies la inscripció es gratuïta.
Per a les persones no federades que vulguin participar és obligatori tramitar una llicència temporal. Caldrà fer una transferència de 5 € al compte del centre IBAN: ES59 2100 0153 1001 0101 4353 amb el concepte “Activitats CESP“ i el vostre nom i cognoms.
Per a qualsevol dubte em podeu trucar al mòbil 645 23 40 13.