Passa al contingut principal

[Sortida de juny] Beget 16/06/2024

 


MATINAL: Circular Beget - Puig Comanegre - Puig de les Bruixes
Diumenge, 16/06/2024

Bonica ruta circular on pujarem al Puig de Comanegre (1.557 m) i Puig de les Bruixes (1.391 m). És necessari estar acostumat a caminar amb desnivell, perquè durant tota la ruta hi haurà pujades i baixades.
El Puig dels Bruixes (1391 m) és una talaia espectacular, més si cap, que el Comanegre, perquè aquí la visió és de 360º i la panoràmica domina tot el Pirineu oriental i sobretot el majestuós Canigó
Gaudirem dels colors de l’estació. Cal portar suficient aigua, ja que no hi ha fonts. Preparació per a les properes sortides de muntanya…

FITXA TÈCNICA:

QUÈ CAL PORTAR: Sobretot bon humor!

  • Esmorzar i aigua suficient per tot el dia.
  • Manta tèrmica. Crema protectora solar, gorra o similar.
  • És recomanable portar una petita farmaciola.

Cal recordar que les nostres sortides són per entorns naturals i sempre acumulen desnivell. Per aquest motiu requereixen un mínim de preparació física. 

INSCRIPCIONS:
Les inscripcions a les caminades del CESP es fan al següent formulari: Inscripcions.

Per a participar en aquesta caminada és imprescindible estar en possessió de la corresponent llicència federativa 2024. Per a socis i sòcies del CESP (al corrent de la quota de soci/a 2024) i federats, la inscripció és gratuïta.

Per a les persones no federades que vulguin participar és obligatori tramitar una llicència temporal. No serveixen les assegurances privades.

Socis/es CESP No Federats, cal fer una transferència de 5€ al compte del centre. Per a NO SOCIS, FEDERATS I NO FEDERATS la transferència és de 7€

El compte de centre és el següent: Caixa IBAN: ES59 2100 0153 1001 0101 4353. A la transferència s'ha d'indicar com a concepte “Activitats CESP“ i el vostre nom i cognoms. És necessari enviar el comprovant per qualsevol mitjà (correu, whatsapp,...) si no és del mateix banc.

Per qualsevol dubte podeu trucar al mòbil 645 23 40 13.