Passa al contingut principal

CEI - Sant Sebastià de Montmajor 17/01/2016

SANT SEBASTIÀ DE MONTMAJOR – GALLIFA – SANT SEBASTIÀ



"Hola companys , comencem el 2016 i amb això comencen les nostres sortides, heu menjat bé , heu gaudit de la família , doncs ara toca recuperar els quilos que teníem abans de Nadal , aquest mes us proposem una sortida no molt llarga per començar l'any , al voltant de 15 km. , farem una circular Sant Sebastià de Montmajor – Gallifa – Sant Sebastià de Montmajor. 
Sant Sebastià, és un nucli petit de població situat a 12 km. de Caldes de Montbui, a la vessant nord del Farell, encerclat per muntanyes. La vall de Sant Sebastià conserva tot l’encant de la naturalesa, encara s’hi pot trobar aquella sensació de solitud i de pau. En aquest paratge trobem la bellíssima església romànica del segle XI perfectament conservada. El poble de Gallifa es troba clausurat entre cingleres, a mig camí de Sant Llorenç Savall i Sant Feliu de Codines. És un poble petit, dominat per la verdor dels boscos."

Sant Sebastià de Montmajor està situat a 12 km de Caldes de Montbui, a la vessant nord del Farell, encerclat per muntanyes. S’hi pot accedir seguint la carretera BV-1243 des de Caldes de Montbui.
Com arribar al lloc de Sortida: http://www.santsebastia.cat/com-arribar-hi/

Per anar junts, el punt de sortida de Santa Perpètua de Mogoda serà al Carrefour market, Avd.  Girona s/n. a prop del pavelló a les 8:00.

Distància; 14,9 km. Desnivell positiu : 680m . aprox.. Temps previst: 5 hores
Dificultat : facil que cal portar : esmorzar, aigua, paravent, roba d'abrig, i sobretot bon humor

Inscripcions: tot aquell que estigui interessat en acompanyar-nos, envieu un correu de confirmació a cexcursionista@gmail.com

Per qualsevol dubte em podeu trucar al mòbil 645 23 40 13
CLUB EXCURSIONISTA INDEPENDENT DE CATALUNYA CEI-CATALUNYA