Passa al contingut principal

PRÉSTEC MATERIAL

Per llogar el material és obligatori llegir atentament la normativa i omplir el formulari de préstec.


NORMATIVA PRÉSTEC DE MATERIAL DEL CLUB

  1. El CESP posa a disposició dels socis, material per fer activitats esportives amb el club o pel seu compte. El lloguer és exclusiu per a socis/es de qualsevol quota.
  2. L’ús del material és responsabilitat del llogater/a, no fent-se responsable el club per un mal ús o falta de coneixements a l’hora d’utilitzar-lo.
  3. El préstec del material serà per a l’activitat corresponent, tornar-lo en finalitzar l’activitat al responsable de la Junta que dirigeix l’activitat.
  4. Els danys o pèrdues del material aniran a càrrec del soci/a que els hagi llogat. El preu serà el del mateix model o similar però nou, per poder continuant donant el servei de préstec.
  5. Es podrà llogar de dijous a dijous, per fer activitats individuals. L’ordre de petició de lloguer, serà l’ordre d’assignació.
  6. Per llogar el material d’aventura, el soci/a haurà de tenir la llicència o assegurança privada corresponent. Si és una assegurança privada haurà d’enviar una còpia per email al club: cesantaperpetua@gmail.com
  7. S'haurà de fer l'ingrés al compte ES59 2100 0153 1001 0101 4353 per poder recollir el material seleccionat. Al concepte s’ha de posar: Lloguer “tipus equip” i el nom i cognoms.
  8. Preus del servei:

Nº EQUIPS

MODEL

PREU LLOGUER

3

EQUIP VIA FERRADA (casc+arnès+dissipador)

7 € 

1

RAQUETES TSL-305

5 € 

1

RAQUETES TSL- 226

5 €

1

GRAMPONS SALEWA ALPINIST WALK

  5 € 

Descarregar la normativa (pdf)