Passa al contingut principal

CEI - CINGLES DE BERTÍ 13/03/2016




Hora de trobada: 08:00.
Punt de trobada: Carrer del Sot del Bac s/n. Figaró-Montmany.(camí de terra)
Distancia Total: 18,97 Km.
Alçada Mínima / Màxima: 309 m / 913 m.
Desnivell Positiu: 884 m.
Durada Aprox. Excursió: 06:00 hores.
Dificultat: Mitjana.
Track: http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=12281488

Recorregut: Figaró; Sot del Bac; Coll de Pedradreta; La_Trona; Bellavista Vella; Collet de les Pereres; Sant Pere Bertí; El Clascar; Cal  Mestret; Coll de Tripeta; Santuari de Puiggraciós; Can Miquel; Pla de Rosselló; Can Oliveres; Ctra.. Local: BV-1489; Can Feliu; El Bac;  Figaró.

Descripció General:
Els Cingles de Bertí són un conjunt de cingleres i relleus que formen part de la Serralada Prelitoral i que separen l'altiplà del Moianès de la depressió del Vallès. Reben el nom de la parròquia de Sant Pere de Bertí.
Els cingles de Bertí estan formats per materials calcaris, les capes dels quals presenten unes cornises pintoresques de centenars de metres de desnivell.
Als seus peus, hi abunden els gorgs, les gorges i accidents càrstics. Alguns salts d'aigua i rierols formen valls força tancades, i són especialment interessants pel seu paisatge i l'abundant vegetació, com el Sot del Bac o popularment coneguts com els Sots Feréstecs, nom aquest ultim que s' utilitza per a designar el conjunt de sots existents en aquesta contrada.
En gran mesura seguirem el PR_C33, i això serà així des del començament o punt de sortida fins el Santuari de Puiggraciós.

Inscripcions Per a les persones federades la inscripció es gratuïta.
Per a les persones no federades que vulguin participar és obligatori tramitar una llicència temporal. Per poder tramitar-la, hauran d’enviar un correu de confirmació al club cexcursionista@gmail.com indicant noms, cognoms, DNI, i fer una transferència de 5 € al compte del club 2100-0903-210200162944
Les licencies temporals es tramitaran, com a molt tard, 3 dies abans de la sortida. No es podrà participar de la sortida si no s’ha tramitat llicència.
Tot aquell que estigui interessat en acompanyar-nos, envieu un correu de confirmació a cexcursionista@gmail.com
Per qualsevol dubte em podeu trucar al mòbil 645 23 40 13

CLUB EXCURSIONISTA INDEPENDENT DE CATALUNYA                     CEI-CATALUNYA