Passa al contingut principal

SERRA DEL’OBAC, ..., ... LA MOLA I EL MONTCAU 03/02/19

SERRA DEL’OBAC, ..., ... LA MOLA I EL MONTCAU


La Mola està situada entre les Comarques Barcelonines del Vallès Occidental i del Bages, entre la riera de les Arenes i el riu Ripoll, a l'interior del terme municipal de Matadepera.

La Mola amb els seus 1.104 metres d'altitud, és la muntanya més alta del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, és un dels elements característics del paisatge en tota la comarca del Vallès. En el més alt de la seva plana cim es troba el Monestir romànic de Sant Llorenç del Munt, actualment reconvertit en Museu-Restaurant. 

Hola amics del CESP. Ja tenim aquí la Segona Sortida del centre, per a aquesta segona sortida, dos pics molt emblemàtics de la serra de l'obac, diuen que un bon excursionista ha de pujar almenys una vegada a la vida a la Mola, ja que en l'excursió d'avui la pujarem, i aprofitarem per pujar un altre pic el Montcau dos pics que són a la llista de 100 cims de la FEEC.

Excursió molt recomanable on compaginarem camins clàssics amb racons encantadors de la Serra de l'Obac.

Fitxa Tècnica:
Data: 3 de febrer 2019.
Hora de trobada: 7,30.
Punt de trobada: Pabelló Poliesportiu de Santa Perpètua, avda, Girona
Punt de Sortida: Coll de les estenalles
Hora de Sortida: 8,15 (pel qui vulgui anar directament al punt de sortida)
Distancia: 14,3 km.
Desnivell Positiu: 665 m.
Durada aprox.: 5 hores.
Dificultat: mitjana

Recorregut: Coll d'Estenalles – les casetes del Bofi- els Òbits – Morral del Drac – la Mola – el Montcau – Coll d'Estenalles.

Que cal portar : esmorzar , aigua , paravent , ropa de abrig, i sobretot bon humor

Inscripcions: Per a participar en aquesta caminada és imprescindible estar en possessió de la corresponent llicència federativa. Per a les persones federades la inscripció es gratuïta.
Per a les persones no federades que vulguin participar és obligatori tramitar una assegurança temporal. Per poder tramitar-la, hauran d’enviar un correu de confirmació al club: cesantaperpetua@gmail.com indicant noms, cognoms, DNI, i fer una transferència de 4 € al compte del centre IBAN: ES59 2100 0153 1001 0101 4353

Tot aquell que estigui interessat en acompanyar-nos, envieu un correu de confirmació a: cesantaperpetua@gmail.com

Per qualsevol dubte em podeu trucar al mòbil 645 23 40 13 

CENTRE EXCURSIONISTA SANTA PERPETUA
CESP
US ESPEREM, SALUT i MUNTANYA!