Passa al contingut principal

[Sortida de setembre] Camí de Ronda: Banyuls-sur-Mer a Colliure 15/09/2019. PLACES EXHAURIDES!



Sortida conjunta del CESP i del CEI. El CEI porta diversos anys organitzant una sortida per camins de ronda i el CESP és la primera vegada i la idea és fer una sortida a l'any d'aquest tipus, camins de ronda i banyitos a la platja.
CONSULTEU TOTA LA INFORMACIÓ

25/07/2019 PLACES EXHAURIDES

Us informem que s'han esgotat les places per a la sortida. Si estiguéssiu interessats/des en venir, contacteu amb nosaltres per correu electrònic (cesantaperpetua@gmail.com) i farem una llista d'espera.

22/07/2019 ATENCIÓ! HI HA CANVIS!

Benvolguts a tots i totes.

Avui, dia 22 de juliol, hem anat a Cerbère per anar a fer el recorregut del Camí de Ronda que farem el proper dia 15 de setembre.
Hem passat molta calor i hem observat que el recorregut era massa llarg per a fer-ho amb un grup tan nombrós per a fer-lo amb prop de 50 persones.
Per a la seguretat dels i les participants, i per tal de poder gaudir al màxim de la sortida (poder fer un parell de banys, si el temps ens ho permet), hem cregut convenient modificar el recorregut de la caminada i començar la caminada a Banyuls-sur-mer enlloc de Cerbère.
Sabem que hi haurà participants que potser no estiguin d’acord amb el canvi, però estem pensant amb el conjunt de les persones que participaran d’aquesta caminada. Entenem, doncs, que si alguna de les persones que ja ha pagat decideix no voler venir està en el seu dret i se li retornarà íntegrament l’import de la sortida.
La data màxima per a fer la reclamació serà el dia 31 de juliol.
Esperem que entengueu la situació i que entengueu que vetllem per la salut i la seguretat de tothom. 

El dia (diumenge 15 de setembre) i els horaris es mantenen igual. Consulteu la descripció inicial.

Les modificacions, respecte a la descripció inicial, són les següents:
  • Trajecte: Banyuls-sur-mer fins a Colliure.
  • Distància: 17,4km.
  • Desnivell: 584 metres positius.
  • Durada de la caminada: 8 hores aprox. Comptant parades i banys.
  • Dificultat: mitjana.
  • Recorregut: Banyuls  sur Mer, Plage Centrale de Banyuls, Anse du Fontaule, Cap de Ona, Cap des Elmes, Plage des Elmes, Cap Castell de Vello, Plage del Centre Helio Marin, Plage del Forat, Plage de Bernardi , Plage de Valenti , Plage Sainte Catherine , Phare du Cap Bear, Plage de la Jetee, Port Vendres, Ansa de la Moresca, Fort de la Mauresque, Plage des Batteries, Colliure.