Passa al contingut principal

Comunicat oficial - Caminada Santa Perpètua – Tibidado i La Mola-Santa

COMUNICAT OFICIAL CENTRE EXCURSIONISTA SANTA PERPÈTUA

Estimats amics i amigues,

Primer de tot, esperem que estigueu tots bé.

Continuant amb la comunicació que us vàrem fer el passat 27 d’abril relacionat amb les nostres activitats programades i en concret amb la Caminada Popular Santa Perpètua – Tibidabo que estava programada per al passat 22 de març, la junta va acordar donar de marge fins al 15 de juny, per tal d’analitzar les mesures de seguretat sanitàries en relació al COVID-19 i poder decidir la celebració o no de les nostres activitats.

Us comuniquem que malauradament aquest any, NO celebrarem ni la Caminada Santa Perpètua – Tibidado ni La Mola-Santa. programada per al mes d'octubre.

Per nosaltres com a Entitat és dolorós no poder fer les activitats que més marquen la nostra agenda any rere any, essent per exemple l’edició 31 de la Santa-Tibidabo, però com sempre hem recalcat, la seguretat dels nostres inscrits i inscrites és el més important i aquestes activitats tenen una participació tan alta que no podem posar al vostre abast les mesures que creiem serien les més oportunes.

Tots aquells inscrits i inscrites a  la Caminada Santa Perpètua – Tibidabo, rebran un mail específic on s’especificarà el procediment que podran seguir amb les inscripcions dutes a terme (consultar el procediment).

Per altra banda, donat que poc a poc podem anar fent sortides i el nostre tarannà com a Entitat és gaudir de la muntanya en companyia, anirem organitzant sortides amb participació limitada.

Encara estem ultimant tots els detalls però seran aproximadament unes dues activitats al mes i segurament limitades. Estareu informats/des de les sortides, com sempre a través de les nostres
xarxes socials i el nostre blog.

Gràcies i cuideu-vos.

La Junta del CESP – Juan Paredes (President)