Passa al contingut principal

Activitats del CESP 2021

 


Benvolguts socis i sòcies, us presentem les activitats del 2021,

Com veureu som optimistes i ambiciosos, no sabem quantes farem, els que la pandèmia ens permeti.

En les activitats us mostrem el mes, però respecte al dia us anirem informant, evidentment les activitats es faran si tenim el vist i plau de la generalitat.

Aquest any tenim preparades 32 activitats, és un rècord ja que mai abans s'havien preparat tantes. Tenim novetats que esperem que siguin del vostre gust.

Novetats:

  • Les Minis del CESP

Són sortides pensades per a aquelles persones que comencen, per als que no li agraden els recorreguts més llargs, per als que no tenen tant de temps lliure. Són caminades de proximitat, sortirem de mateix poble o dels pobles del costat. Són caminades de 8 a 12 kms sense gaire desnivell, de dificultat fàcil, farem una al mes.

  • Les trobades Juanito

Són sortides pensades en els jubilats, aturats o com jo, que treballin en un quart torn. Són sortides entre setmana, intentarem els dimarts. Són matinals i aquest any la dediquem als parcs naturals. Farem una al mes, i cada mes en un parc.

  • El Repte

L'any 2020, que estàvem limitats amb les restriccions, vam fer un repte de caminar entre tots els nostres socis i sòcies 2000 kms en un cap de setmana. Com ens va agradar tant i ens mancat poc per aconseguir-ho, aquest any ho tornem a intentar.

  • I més

Després tindrem les nostres clàssiques matinals, una miqueta més dures que les minis, on buscarem els racons més bonics de Catalunya.

Les nostres sortides clàssiques, una d'alta muntanya i el nostre camí de ronda.

La sortida extrem, si podem i ens permet el calendari farem la travessa cavalls de el vent en dos o tres dies

Si la pandèmia ens deixa farem la suspesa l'any passat caminada popular. Estem pensant fer-la aquest any de manera excepcional al maig, la Santa - Tibidabo.

La nostra marxa de resistència la Mola - Santa, que entrarem al circuit de caminades de resistència de la FEEC.

I una altra novetat, que el tenim en estudi, és fer Santa Perpètua - Montserrat al desembre. Poques entitats fan aquesta travessa a l'hivern, doncs res, nosaltres sí.

I si tot va bé, que no tot és caminar farem dues festes, una per a celebrar que tornem a la normalitat, quan hàgim vençut a la bestiola, ho celebrem i una altra a final de temporada, per celebrar el bé que ho hem fet.