Passa al contingut principal

[Sortida de maig - Matinal] El Cadí 16/05/2021

 

MATINAL PEL CADÍ
ELS EMPEDRATS- REFUGI SANT JORDI - CAP DE LA BOIXASSA – DOU DE BASTARENY
16 DE MAIG

 
Benvolguts amics i amigues, per aquest mes us proposem una sortida espectacular per la Serra del Cadí. Sortirem de Cal Cerdanyola (La Salle Natura) antic molí, convertit en casa de colònies, aquesta està a uns cinc quilòmetres de Baga, seguint una pista primer asfaltada i el tram final pista de terra, que està en bon estat.
Comencem seguint els senyals de Cavalls del Vent, en dos kms arribem al Bullidor de la Llet. És un sorprenent salt natural que a través de la roca calcària emana en períodes de pluges i desgel, habitualment durant les estacions de tardor i primavera, un gran volum d'aigua, produint un efecte espectacular a què deu el seu nom.

[Més informació]

Fitxa tècnica

  • Distància: 15.8 kms
  • Desnivell positiu: 1055 metres
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: 6,5h, comptant totes les parades
  • Data de trobada: Diumenge 16 de maig
  • Hora de trobada: 6.10h
  • Punt de trobada: Pavelló poliesportiu Santa Perpètua, avd Girona
  • Punt de sortida: Cal Cerdanyola, La Salle Natura (Bagà)
  • Hora de sortida: 8h
I qui vulgui, pot anar directament al punt de sortida.

Recorregut: Cal Cerdanyola – Bullidor de la Llet - Els Empedrats - Estret de l'Escriu - Font gran de l'Escriu - Refugi de Sant Jordi – Font del Faig – Pas del Galigan – Pas del Boixader – Cap de la Boixassa – Coll de la Pelosa – El Monnell – Salt del Murcarols - Adou de Bastareny – Cal Cerdanyola 

Què cal portar: esmorzar, aigua, paravent, mitjons de recanvi, càmera fotogràfica i sobretot bon humor!


Aquesta és una sortida amb un llarg desplaçament, per això hem de matinar una miqueta, també matinem perquè la zona d'aparcament és petita, si anem més tard tindrem problemes per aparcar, la sortida acaba sobre les 14,30, el que vulgui pot anar-se'n per a casa, i els que vulgueu ens podem quedar a dinar al restaurant el Cadí, a Guardiola de Berguedà, tenen un menú de 17 euros i també tenen plats combinats, el que decideixi quedar-se, m'ho digui abans de dijous dia 11 per reservar la taula.


Inscripcions:
Les inscripcions a les caminades del CESP es fan al següent formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSexYUtRHVbhgGSjl1Q9fOILfzKJkh_eewsRKWqaklUrkezSZg/viewform
Per a participar en aquesta caminada és imprescindible estar en possessió de la corresponent llicència federativa. Per a les persones federades la inscripció es gratuïta.
Per qualsevol dubte em podeu trucar al mòbil 645 23 40 13


Per normativa covid:
Només poden participar-hi els socis i sòcies del club És imprescindible tenir, com a mínim, la llicència federativa A, com a requisit de la FEEC per a poder participar amb un límit de més de 6 persones.
Bones notícies de la FEEC, també es consideren federats aquells que tramitin una llicència temporal de la FEEC, només pel dia de l'activitat i que siguin socis de l'entitat organitzadora, per poder tramitar la llicència temporal per a l'activitat, cal fer una transferència de 6 euros al compte IBAN: ES59 2100 0153 1001 0101 4353, abans de dijous dia 13 de maig


PROTOCOLS COVID-19
La finalitat d’aquest protocol és la de reduir la possible transmissió entre persones del COVID-19 durant les activitats a la muntanya que organitza la nostra entitat excursionista, adequant-nos al pla pel desconfinament progressiu en el sector esportiu, desenvolupat per la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física dins les diferents fases del desconfinament.
No podran participar les persones amb símptomes de COVID-19 o que convisquin amb alguna persona que en tingui.
Si s’utilitzen cotxes particulars, prevaldrà compartir cotxe amb gent de la mateixa unitat familiar. Si s’ha de compartir cotxe amb altra gent, sempre amb mascareta
Durant la xerrada d’informació de la ruta, i sempre que s’estigui parat, es mantindrà la distància de seguretat de 1’5-2 metres.
Quan es vagi en grup, sempre es guardarà la distància mínima de seguretat de 4-5 metres, entre persones que no visquin en el mateix domicili.
Àpats (esmorzar, dinar) Abans de començar a menjar, els participants s’han de netejar les mans amb gel hidroalcohòlic. No s’han de compartir ni menjar ni begudes. S’ha de mantenir la distància de seguretat entre persones que no visquin en el mateix domicili.
el CESP, depenent de la quantitat de persones que s'apuntin a l'activitat, farà diversos grups
El CESP no es fa responsable dels possibles incompliments dels distanciament social o de contagis.


CENTRE EXCURSIONISTA SANTA PERPÈTUA
CESP
US ESPEREM, SALUT i MUNTANYA