Passa al contingut principal

[Sortida de juny - Matinal] Vall d'en Bas (La Garrotxa) 20/06/2021

 

MATINAL PER LA VALL D’EN BAS (LA GARROTXA)
HOSTALETS D’EN BAS – SALTS I GORGS DE RIU DEL PUIG – SALT DE LA COROMINA – FALGARS D’EN BAS – SANT MIQUEL DE CASTELLÓ
20 DE JUNY
 
Benvolgudes amigues i amics, aquest mes us proposem una sortida espectacular per la Vall d’en Bas, a la Garrotxa.

Sortirem de la vila d'Hostalets d'en Bas, on la pujada la farem a la banda del riu del Puig, on trobarem diversos gorg i salts d'aigua, i si el temps acompanya ens podem donar un banyet.

 
Fitxa tècnica
  • Distància: 15 kms
  • Desnivell positiu: 683 metres
  • Dificultat: mitjana
  • Temps: 6 hores, comptant totes les parades
  • Data de trobada: diumenge 20 de juny
  • Hora de trobada: 6:45h
  • Punt de trobada: Pavelló Poliesportiu Santa Perpètua, avd Girona
  • Punt de sortida: Hostalets d’en Bas
  • Hora de sortida: 8.00h
Qui vulgui, pot anar directament al punt de sortida.

Recorregut: Hostalets d’en Bas - carretera de la Parcel·lària - pont del riu Fluvià - les Canameres - Pla del Bertrans - la Cidera- riu del Puig - font i gorg de les Fogoses - salt i gorg de l’Ansat - salt i gorg dels Cristians - salt i gorg de l’Olla - salt i gorg Negre - el Petró - salt de les Fontiques - salt de l’Hostalot - font de les Marrades - les Marrades - mina dels Bandolers - hostal del Grau - pla del Grau - torrent de l’Hostalot - torrent de Pujolriu - pla de la Tosa de Pujolriu - GR-2 - camí de Falgars a la Devesa - salt de la Coromina - la Coromina - Falgars d’en Bas - Església de Sant Pere - camp de la Partió - camí del pla de Falgars - pla de Rabasseda - masia i font de Pibernat - rmita de Sant Miquel de Castelló - el Portell - emprius de Sant Miquel - cementiri d’Hostalet - arribada
 a Hostalets d’en Bas.
 
Què cal portar:esmorzar , aigua , paravent, banyador o no, càmera fotogràfica i sobretot bon humor!

Inscripcions
Les inscripcions a les caminades del CESP es fan al següent formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSexYUtRHVbhgGSjl1Q9fOILfzKJkh_eewsRKWqaklUrkezSZg/viewform
Per a participar en aquesta caminada és imprescindible estar en possessió de la corresponent llicència federativa. Per a les persones federades la inscripció es gratuïta.
Per qualsevol dubte em podeu trucar al mòbil 645 23 40 13

Per normativa covid:
Només poden participar-hi els socis i sòcies del club És imprescindible tenir, com a mínim, la llicència federativa A, com a requisit de la FEEC per a poder participar amb un límit de més de 6 persones.
Bones notícies de la FEEC, també es consideren federats aquells que tramitin una llicència temporal de la FEEC, només pel dia de l'activitat i que siguin socis de l'entitat organitzadora, per poder tramitar la llicència temporal per a l'activitat, cal fer una transferència de 6 euros al compte IBAN: ES59 2100 0153 1001 0101 4353, abans de dijous dia 13 de maig

PROTOCOLS COVID-19
La finalitat d’aquest protocol és la de reduir la possible transmissió entre persones del COVID-19 durant les activitats a la muntanya que organitza la nostra entitat excursionista, adequant-nos al pla pel desconfinament progressiu en el sector esportiu, desenvolupat per la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física dins les diferents fases del desconfinament.
No podran participar les persones amb símptomes de COVID-19 o que convisquin amb alguna persona que en tingui.
Si s’utilitzen cotxes particulars, prevaldrà compartir cotxe amb gent de la mateixa unitat familiar. Si s’ha de compartir cotxe amb altra gent, sempre amb mascareta
Durant la xerrada d’informació de la ruta, i sempre que s’estigui parat, es mantindrà la distància de seguretat de 1’5-2 metres.
Quan es vagi en grup, sempre es guardarà la distància mínima de seguretat de 4-5 metres, entre persones que no visquin en el mateix domicili.
Àpats (esmorzar, dinar) Abans de començar a menjar, els participants s’han de netejar les mans amb gel hidroalcohòlic. No s’han de compartir ni menjar ni begudes. S’ha de mantenir la distància de seguretat entre persones que no visquin en el mateix domicili.
El CESP, depenent de la quantitat de persones que s'apuntin a l'activitat, farà diversos grups.
El CESP no es fa responsable dels possibles incompliments dels distanciament social o de contagis.

CENTRE EXCURSIONISTA SANTA PERPÈTUA
CESP
US ESPEREM, SALUT i MUNTANYA