Passa al contingut principal

[Sortida de maig - Mini] Santa Perpètua 23/05/2021

 

 

LES MINIS DEL CESP (23 MAIG)

CAMINADA PELS VOLTANTS DE SANTA PERPÈTUA

Caminada pels voltants de Santa Perpètua, passant pel forn romà del camp d’en Ventura de l’Oller, passant per la riera de Caldes i tornant pel torrent de Can Oller.

Fitxa tècnica:

  • Data: 23-05-2021
  • Hora de trobada: 8’45 h.
  • Punt de trobada: Entrada del Parc Central, cantonada rotonda Miró.
  • Distància: 10-11 km
  • Temps aproximat: 2’30h
  • Dificultat: Baixa

Inscripcions:
Les inscripcions a les caminades del CESP es fan al següent formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSexYUtRHVbhgGSjl1Q9fOILfzKJkh_eewsRKWqaklUrkezSZg/viewform

Per a participar en aquesta caminada és imprescindible estar en possessió de la corresponent llicència federativa. Per a les persones federades la inscripció es gratuïta.
Per qualsevol dubte em podeu trucar al mòbil 645 23 40 13 .

Per normativa covid:
Només poden participar-hi els socis i sòcies del club. És imprescindible tenir, com a mínim, la llicència federativa A, com a requisit de la FEEC per a poder participar amb un límit de més de 6 persones.

PROTOCOLS COVID-19
La finalitat d’aquest protocol és la de reduir la possible transmissió entre persones del COVID-19 durant les activitats a la muntanya que organitza la nostra entitat excursionista, adequant-nos al pla pel desconfinament progressiu en el sector esportiu, desenvolupat per la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física dins les diferents fases del desconfinament.
No podran participar les persones amb símptomes de COVID-19 o que convisquin amb alguna persona que en tingui.
Si s’utilitzen cotxes particulars, prevaldrà compartir cotxe amb gent de la mateixa unitat familiar. Si s’ha de compartir cotxe amb altra gent, sempre amb mascareta
Durant la xerrada d’informació de la ruta, i sempre que s’estigui parat, es mantindrà la distància de seguretat de 1’5-2 metres.
Quan es vagi en grup, sempre es guardarà la distància mínima de seguretat de 4-5 metres, entre persones que no visquin en el mateix domicili.
Àpats (esmorzar, dinar) Abans de començar a menjar, els participants s’han de netejar les mans amb gel hidroalcohòlic. No s’han de compartir ni menjar ni begudes. S’ha de mantenir la distància de seguretat entre persones que no visquin en el mateix domicili.
el CESP, depenent de la quantitat de persones que s'apuntin a l'activitat, farà diversos grups
El CESP no es fa responsable dels possibles incompliments dels distaciament social o de contagis


CENTRE EXCURSIONISTA SANTA PERPÈTUA
CESP
US ESPEREM, SALUT i MUNTANYA