[Sortida de juliol] Pirineus 11/07/2021

 


SORTIDA PELS PIRINEUS
11 DE JULIOL
De Vallter al Costabona per Roca Colom i la Portella de Rojà

Bonica excursió pel Pirineu català, sortint de l'estació d'esquí Vallter 2000.
Comencem la nostra ruta deixant el vehicle al pàrquing de Vallter. Pugem primer fins la Portella de Mantet i travessem per anar fins la Portella de Morenys, des d'on pugem fins al Pic de Coma Ermada. Des d'aquí seguim carena passant pel Pic de la Llosa i baixant fins la Portella de Concròs punt d'inici per la pujada fins el cim de Roca Colom.

Des de Roca Colom, veiem perfectament el Pic de Costabona a on ens dirigim i després de pujar i baixar passant pel Coll de Pal, prenem el camí que travessa les Fonts del Tec i ens porta fins a la Portella de Rojà. Prenem el camí que s'enfila per sobre del refugi i anem a sortir als peus de Roca Colom per continuar pel camí amb marques vermelles i grogues que ens torna fins la Portella de Morenys i finalment, fins a Vallter.

Fitxa tècnica

  • Distància: 18.5 kms.
  • Desnivell positiu: 853 metres
  • Dificultat: Mitjana - Alta
  • Temps: 8 hores, comptant totes les parades
  • Data de trobada: Diumenge 11 de juliol
  • Hora de trobada: 6.00h
  • Punt de trobada: pavelló poliesportiu Santa Perpètua, avd Girona
  • Punt de sortida: estació d'esquí Vallter 2000
  • Hora de sortida: 8.00h

I el qui vulgui, pot anar directament al punt de sortida.

Recorregut: Vallter - Collet Mantet - Pic de Coma Ermada - Pic de la Llosa - Roca Colom - Coll de Pal - Costabona - Portella Rojà - Vallter

Què cal portar: esmorzar, dinar, aigua (mínim 1,5l), paravent, crema de protecció solar i sobretot bon humor. És recomanable portar també gorra, ulleres de sol, farmaciola i el mòbil amb tota la bateria carregada.

Inscripcions
Les inscripcions a les caminades del CESP es fan al següent formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSexYUtRHVbhgGSjl1Q9fOILfzKJkh_eewsRKWqaklUrkezSZg/viewform

Per a participar en aquesta caminada és imprescindible estar en possessió de la corresponent llicència federativa. Per a les persones federades la inscripció es gratuïta.

Per a les persones no federades que vulguin participar és obligatori tramitar una llicència temporal. Caldrà i fer una transferència de 4 € al compte del centre IBAN: ES59 2100 0153 1001 0101 4353 amb el concepte “Sortida juliol“i els vostres noms i cognoms.

 Per qualsevol dubte em podeu trucar al mòbil  645 23 40 13

PROTOCOLS COVID-19

La finalitat d’aquest protocol és la de reduir la possible transmissió entre persones del COVID-19 durant les activitats a la muntanya que organitza la nostra entitat excursionista, adequant-nos al pla pel desconfinament progressiu en el sector esportiu, desenvolupat per la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física dins les diferents fases del desconfinament.

No podran participar les persones amb símptomes de COVID-19 o que convisquin amb alguna persona que en tingui.

Si s’utilitzen cotxes particulars, prevaldrà compartir cotxe amb gent de la mateixa unitat familiar. Si s’ha de compartir cotxe amb altra gent, sempre amb mascareta

Durant la xerrada d’informació de la ruta, i sempre que s’estigui parat, es mantindrà la distància de seguretat de 1’5-2 metres.

Quan es vagi en grup, sempre es guardarà la distància mínima de seguretat de 4-5 metres, entre persones que no visquin en el mateix domicili.

 Àpats (esmorzar, dinar) Abans de començar a menjar, els participants s’han de netejar les mans amb gel hidroalcohòlic. No s’han de compartir ni menjar ni begudes. S’ha de mantenir la distància de seguretat entre persones que no visquin en el mateix domicili.

El CESP, depenent de la quantitat de persones que s'apuntin a l'activitat, farà diversos grups

El CESP no es fa responsable dels possibles incompliments dels distaciament social o de contagis

 

CENTRE EXCURSIONISTA SANTA PERPÈTUA
CESP
US ESPEREM, SALUT i MUNTANYA