[Sortida d'octubre - Juanito] Parc natural del Garraf 26/10/2021

VI TROBADES JUANITO:

SORTIDA PEL PARC NATURAL DEL GARRAF

MONTAU I PUIG DE LA MOLA

 

Com ja és tradició, a les trobades Juanito d'aquest any, seguim amb els parcs naturals de Catalunya. En aquesta sisena trobada anem al Parc Natural del Garraf, iniciarem la nostra sortida des de la bonica població d'Olesa de Bonesvalls. En aquesta excursió pujarem 2 cims que estan dins la llista de 100 cims de la FEEC. Primer pujarem el Montau, que és una muntanya de 657 metres situada al massís del Garraf, entre els municipis d'Olesa de Bonesvalls (Alt Penedès) i de Begues (Baix Llobregat). En segon lloc pujarem el Puig de la Mola, que és una muntanya de 534 metres que es troba al massís del Garraf, entre els municipis d'Olivella (Garraf), Begues (Baix Llobregat), Avinyonet del Penedès (Alt Penedès) i Olesa de Bonesvalls (Alt Penedès). És una sortida fàcil per a la gent acostumada a la muntanya i que ens permet assolir dos 100 Cims.

Fitxa tècnica

  • Distància: 17.7 kms.
  • Desnivell positiu: 680 metres
  • Dificultat: mitjana
  • Temps: 6 hores, comptant totes les parades
  • Data de trobada: dimarts 26 d’octubre
  • Hora de trobada: 7:00h
  • Punt de trobada: Pavelló Poliesportiu Santa Perpètua (Avinguda de Girona, 7)
  • Punt de sortida: Plaça de la vila, Olesa de Bonesvalls
  • Hora de sortida: 8:00h

Qui vulgui pot anar directament al punt de sortida.

 

Recorregut
Olesa de Bonesvalls – Coll Correscal – Pla de Montau – Cim de Montau – Puig de l’antiga – Els Cassals – Puig de la Mola – Hospital de Cervelló – Olesa de Bonesvalls

Què cal portar
Esmorzar, aigua, paravent i sobretot bon humor! J


Inscripcions

Les inscripcions a les caminades del CESP es fan al següent formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSexYUtRHVbhgGSjl1Q9fOILfzKJkh_eewsRKWqaklUrkezSZg/viewform

Per a participar en aquesta caminada és imprescindible estar en possessió de la corresponent llicència federativa. Per a les persones federades i socis/sòcies la inscripció es gratuïta.

Per a les persones no federades que vulguin participar és obligatori tramitar una llicència temporal. Caldrà fer una transferència de 4€ al compte amb codi IBAN: ES59 2100 0153 1001 0101 4353 amb el concepte “Sortida setembre“ i els vostres noms i cognoms.

Per a qualsevol dubte em podeu trucar al mòbil  645 23 40 13.

 

PROTOCOLS COVID-19

La finalitat d’aquest protocol és la de reduir la possible transmissió entre persones del COVID-19 durant les activitats a la muntanya que organitza la nostra entitat excursionista, adequant-nos al pla pel desconfinament progressiu en el sector esportiu, desenvolupat per la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física dins les diferents fases del desconfinament.

No podran participar les persones amb símptomes de COVID-19 o que convisquin amb alguna persona que en tingui.

Si s’utilitzen cotxes particulars, prevaldrà compartir cotxe amb gent de la mateixa unitat familiar. Si s’ha de compartir cotxe amb altres persones, sempre cal dur posada la mascareta.

Durant la xerrada d’informació de la ruta, i sempre que s’estigui parat, es mantindrà la distància de seguretat de 1’5-2 metres.

Quan es vagi en grup, sempre es guardarà la distància mínima de seguretat de 4-5 metres, entre persones que no visquin en el mateix domicili.

Respecte als àpats (esmorzar i dinar): abans de començar a menjar, els participants s’han de netejar les mans amb gel hidroalcohòlic. No s’ha de compartir ni menjar ni begudes. S’ha de mantenir la distància de seguretat entre persones que no visquin en el mateix domicili.

El CESP no es fa responsable dels possibles incompliments dels distaciament social o de contagis.

 

CENTRE EXCURSIONISTA SANTA PERPÈTUA

CESP