Passa al contingut principal

[Sortida de novembre - Juanito] Santa Fe del Montseny 18/11/2021

 


Ja tenim aquí la 7a de les trobades Juanito, repetim a El Montseny. El Parc Natural del Montseny es converteix, en aquesta època, en un magnífic racó on les fagedes, castanyers i sureres transformen el paisatge amb grans pinzellades de colors. Anem a una zona espectacular: Santa Fe del Montseny. A on visitarem grans boscos, gaudirem d'unes vistes excel·lents, trobarem fonts espectaculars, veurem un salt d'aigua increïble i visitarem el monòlit en memòria dels morts a l'accident aeri de 1970 on van morir 112 persones.

Fitxa tècnica

  • Distància: 17.6 kms.
  • Desnivell positiu: 755 metres
  • Dificultat: mitjana
  • Temps: 6 hores, comptant totes les parades
  • Data de trobada: dijous 18 de novembre
  • Hora de trobada: 7:00h
  • Punt de trobada: Pavelló Poliesportiu Santa Perpètua (Avinguda de Girona, 7)
  • Punt de sortida: Santa Fe del Montseny. https://maps.app.goo.gl/rTH4MzSZUZMg5LdL7
  • Hora de sortida: 8:15 h

Qui vulgui pot anar directament al punt de sortida.

Recorregut
Santa Fe del Montseny - Cal Trompo (Casa abandonada) -  Arbre enforcat -  Ruïnes de la Roureda del Maçaners -  Font del Prat -  Salt de Marianegra - Font de Marianegra - Ruïnes de Can Vilanova - Refugi lliure de la Casanova d'en Cortina -Monòlit accident aeri 1970 - Font del Conill - El Convent - Font de Passavets - Font del Frare – Santa Fe del Montseny

Què cal portar
Esmorzar, aigua, paravent i sobretot bon humor!


Inscripcions

Les inscripcions a les caminades del CESP es fan al següent formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSexYUtRHVbhgGSjl1Q9fOILfzKJkh_eewsRKWqaklUrkezSZg/viewform

Per a participar en aquesta caminada és imprescindible estar en possessió de la corresponent llicència federativa. Per a les persones federades i socis/sòcies la inscripció es gratuïta.

Per a les persones no federades que vulguin participar és obligatori tramitar una llicència temporal. Caldrà fer una transferència de 4€ al compte amb codi IBAN: ES59 2100 0153 1001 0101 4353 amb el concepte “Sortida novembre Juanito“ i els vostres noms i cognoms.

Per a qualsevol dubte em podeu trucar al mòbil  645 23 40 13.

 

PROTOCOLS COVID-19

La finalitat d’aquest protocol és la de reduir la possible transmissió entre persones del COVID-19 durant les activitats a la muntanya que organitza la nostra entitat excursionista, adequant-nos al pla pel desconfinament progressiu en el sector esportiu, desenvolupat per la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física dins les diferents fases del desconfinament.

No podran participar les persones amb símptomes de COVID-19 o que convisquin amb alguna persona que en tingui.

Durant la xerrada d’informació de la ruta, i sempre que s’estigui parat, es mantindrà la distància de seguretat de 1’5-2 metres.

Quan es vagi en grup, sempre es guardarà la distància mínima de seguretat de 4-5 metres, entre persones que no visquin en el mateix domicili.

Respecte als àpats (esmorzar i dinar): abans de començar a menjar, els participants s’han de netejar les mans amb gel hidroalcohòlic. No s’ha de compartir ni menjar ni begudes. S’ha de mantenir la distància de seguretat entre persones que no visquin en el mateix domicili.

El CESP no es fa responsable dels possibles incompliments dels distaciament social o de contagis.

 

CENTRE EXCURSIONISTA SANTA PERPÈTUA

CESP