[Sortida de gener - Juanito] Turó d'en Vives 14/01/2022

 

 

TROBADES JUANITO:

SOSTRES COMARCALS: EL MARESME

TURÓ D’EN VIVES 14/01/2022

Estimats amigues i amics,

Iniciem un any més les trobades Juanito. Són sortides matinals, entre setmana, adreçades a aquells que no treballen, que estan jubilats o que, com en el meu cas, es troben en un quart torn i disposen de festa entre setmana.

L'any 2021 el vam dedicar als parcs naturals i enguany el dedicarem als sostres comarcals. Esperem gaudir i conèixer els pics més alts de cada comarca.

Comencem amb el pic més alt de la comarca del Maresme, s'anomena el Turó d'en Vives situat al parc natural del Montnegre, i ja que estem a prop farem un altre cim, el Turó Gros, que està dins dels 100 cims de la feec.

Aquesta sortida no és de les millors que he muntat perquè és una sortida molt pistera. Tot i així és molt agradable de caminar amb camins de bonic bosc, de castanyers, alzines i roures. És una ruta bonica i estic segur que us agradarà.

 

Fitxa tècnica

  • Distància: 12.3 kms.
  • Desnivell positiu: 524 metres
  • Dificultat: Fàcil - Mitjana.
  • Temps: 4 hores, comptant totes les parades.
  • Data de trobada: divendres 14 de gener.
  • Hora de trobada: 8.00h
  • Punt de trobada: Pavelló Poliesportiu Santa Perpètua (Avd. Girona, 7).
  • Punt de sortida: Sant Martí de Montnegre (Google Maps).
  • Hora de sortida: 9.00h

Qui vulgui pot anar directament al punt de sortida.

Què cal portar: esmorzar, aigua, roba d’abric, paravent, farmaciola amb manta tèrmica i sobretot bon humor!

Inscripcions:

Les inscripcions a les caminades del CESP es fan al següent formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSexYUtRHVbhgGSjl1Q9fOILfzKJkh_eewsRKWqaklUrkezSZg/viewform

Per a participar en aquesta caminada és imprescindible estar en possessió de la corresponent llicència federativa. Per a les persones federades i socis/sòcies la inscripció es gratuïta.

Per a les persones no federades que vulguin participar és obligatori tramitar una llicència temporal. Caldrà fer una transferència de 4 € al compte del centre IBAN: ES59 2100 0153 1001 0101 4353 amb el concepte “Activitats CESP“ i els vostres noms i cognoms.

Per qualsevol dubte em podeu trucar al mòbil 645 23 40 13.

 

PROTOCOLS COVID-19

La finalitat d’aquest protocol és la de reduir la possible transmissió entre persones del COVID-19 durant les activitats a la muntanya que organitza la nostra entitat excursionista, adequant-nos al pla pel desconfinament progressiu en el sector esportiu, desenvolupat per la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física dins les diferents fases del desconfinament.

No podran participar les persones amb símptomes de COVID-19 o que convisquin amb alguna persona que en tingui.

Si s’utilitzen cotxes particulars, prevaldrà compartir cotxe amb gent de la mateixa unitat familiar. Si s’ha de compartir cotxe amb altra gent, sempre amb mascareta

Durant la xerrada d’informació de la ruta, i sempre que s’estigui parat, es mantindrà la distància de seguretat de 1’5-2 metres.

Quan es vagi en grup, sempre es guardarà la distància mínima de seguretat de 4-5 metres, entre persones que no visquin en el mateix domicili.

Àpats (esmorzar, dinar) Abans de començar a menjar, els participants s’han de netejar les mans amb gel hidroalcohòlic. No s’han de compartir ni menjar ni begudes. S’ha de mantenir la distància de seguretat entre persones que no visquin en el mateix domicili.

El CESP, depenent de la quantitat de persones que s'apuntin a l'activitat, farà diversos grups.

El CESP no es fa responsable dels possibles incompliments dels distanciament social o de contagis.

 

CENTRE EXCURSIONISTA SANTA PERPÈTUA

CESP

US ESPEREM, SALUT i MUNTANYA