[Sortida de gener - Mini] Poblat Castellruf 16/01/2022

 

SORTIDA MINI GENER 2022

SERRALADA LITORAL

POBLAT CASTELLRUF

Les Mini's d'aquest any 2022 seran per iniciar-se l'excursionisme, envoltats d'espais a la natura i molt a prop de Santa Perpètua de Mogoda. La primera Mini la iniciarem a Santa Maria de Martorelles, per camins i corriols que ens portaran a dalt del Turó de Castellruf amb vistes del Vallès. Visitarem el Dolmen de Castellruf i les ruïnes del Poblat Ibèric del mateix nom, habitat entre els segles V i II aC.

Les rutes de les Minis són inferiors a 10 kilòmetres i amb poc desnivell, portarem un ritme per gaudir i descobrir la natura que ens envolta pel camí.

Fitxa Tècnica

Qui vulgui pot anar directament al punt de sortida, informant a l’organització.

Recorregut

Sta. Maria de Martorelles – Turó de Castellruf (Ruïnes Poblat Ibèric) – Dolmen de Castellruf – Font de la Teula – Font del Ferro – Font del Ca – Font de la Sunyera – Sta. Maria de Martorelles

Què cal portar

Esmorzar (pica-pica), aigua, paravent i sobretot bon humor!! 😊

Inscripcions

Les inscripcions a les caminades del CESP es fan al següent formulari:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSexYUtRHVbhgGSjl1Q9fOILfzKJkh_eewsRKWqaklUrkezSZg/viewform

Per a participar en aquesta caminada és imprescindible estar en possessió de la corresponent llicència federativa. Per a les persones federades i socis/sòcies la inscripció es gratuïta.

Per a les persones no federades que vulguin participar és obligatori tramitar una llicència temporal. Caldrà fer una transferència de 4€ al compte amb codi IBAN: ES59 2100 0153 1001 0101 4353 amb el concepte “Mini Gener 2022“ i els vostres noms i cognoms.

Per a qualsevol dubte em podeu trucar al mòbil 645 23 40 13.

PROTOCOLS COVID-19

La finalitat d’aquest protocol és la de reduir la possible transmissió entre persones del COVID-19 durant les activitats a la muntanya que organitza la nostra entitat excursionista, adequant-nos al pla sectorial vigent en el sector esportiu, desenvolupat per la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física.

No podran participar les persones amb símptomes de COVID-19 o que convisquin amb alguna persona que en tingui. Si s’utilitzen cotxes particulars, prevaldrà compartir cotxe amb gent de la mateixa unitat familiar.

Si s’ha de compartir cotxe amb altres persones, sempre cal dur posada la mascareta. Durant la xerrada d’informació de la ruta, i sempre que s’estigui parat, es mantindrà la distància de seguretat de 1’5-2 metres.

Quan es vagi en grup, sempre es guardarà la distància mínima de seguretat de 4-5 metres, entre persones que no visquin en el mateix domicili.

Respecte als àpats (esmorzar i dinar): abans de començar a menjar, els participants s’han de netejar les mans amb gel hidroalcohòlic. No s’ha de compartir ni menjar ni begudes. S’ha de mantenir la distància de seguretat entre persones que no visquin en el mateix domicili.

El CESP no es fa responsable dels possibles incompliments dels distanciament social o de contagis.

CENTRE EXCURSIONISTA SANTA PERPÈTUA

CESP