Passa al contingut principal

[Sortida de gener] Mura 30/01/2022

 

 
 

MATINAL PER LA SERRA DE L’OBAC. MURA

30/01/2022

Estimats amigues i amics, iniciem una temporada més les nostres matinals, amb la il·lusió que us agradin, i sobretot que hi participeu. Les matinals són sortides de 10 a 20 kms, per qualsevol entorn natural i l'únic objectiu és que gaudim de les nostres muntanyes, que coneguem racons encantadors i que passem un matí agradable en bona companyia i fent una mica d'esport.

En aquesta primera matinal de l’any 2022 anirem a la Serra de l'Obac. És un lloc a on sempre m’agrada anar, perquè és espectacular i per començar l'any és ideal. No té molts desnivells i es fa bastant bé.

Per a aquesta sortida comencem al Coll d'Estenalles, ens dirigim al bonic poble de Mura passant pel Turó de la Roureda i per l'ermita de Sant Antoni. També visitarem el Puig de la Balma, un racó que val molt la pena visitar-lo. I ja de tornada cap al Coll d'Estenalles, passejarem per l'ermita de Sant Andreu i l'ermita de Sant Jaume.

Fitxa tècnica

  • Distància: 16 kms.
  • Desnivell positiu: 672 metres
  • Dificultat: Mitjana.
  • Temps: 5.30 hores, comptant totes les parades.
  • Data de trobada: diumenge 30 de gener.
  • Hora de trobada: 7.30h
  • Punt de trobada: Pavelló Poliesportiu Santa Perpètua (Avd. Girona, 7).
  • Punt de sortida: Coll d’Estenalles.
  • Hora de sortida: 8.30h

I qui vulgui, pot anar directament al punt de sortida.


Recorregut:

Coll d’Estenalles – Avenc Local – Turó de la Roureda – ermita Sant Antoni – Mura - Creu de la Vila – Puig de la Balma – ermita Sant Andreu – Turó del Ducs - Coll de la Garganta – ermita Sant Jaume – Coll d’Estenalles

 

Què cal portar: esmorzar, aigua, roba d’abric, paravent, farmaciola amb manta tèrmica i sobretot bon humor!

 

Inscripcions:

Les inscripcions a les caminades del CESP es fan al següent formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSexYUtRHVbhgGSjl1Q9fOILfzKJkh_eewsRKWqaklUrkezSZg/viewform

Per a participar en aquesta caminada és imprescindible estar en possessió de la corresponent llicència federativa. Per a les persones federades i socis/sòcies la inscripció es gratuïta.

Per a les persones no federades que vulguin participar és obligatori tramitar una llicència temporal. Caldrà fer una transferència de 4 € al compte del centre IBAN: ES59 2100 0153 1001 0101 4353 amb el concepte “Activitats CESP“ i els vostres noms i cognoms.

Per qualsevol dubte em podeu trucar al mòbil 645 23 40 13.

 

PROTOCOLS COVID-19

La finalitat d’aquest protocol és la de reduir la possible transmissió entre persones del COVID-19 durant les activitats a la muntanya que organitza la nostra entitat excursionista, adequant-nos al pla pel desconfinament progressiu en el sector esportiu, desenvolupat per la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física dins les diferents fases del desconfinament.

No podran participar les persones amb símptomes de COVID-19 o que convisquin amb alguna persona que en tingui.

Si s’utilitzen cotxes particulars, prevaldrà compartir cotxe amb gent de la mateixa unitat familiar. Si s’ha de compartir cotxe amb altra gent, sempre amb mascareta

Durant la xerrada d’informació de la ruta, i sempre que s’estigui parat, es mantindrà la distància de seguretat de 1’5-2 metres.

Quan es vagi en grup, sempre es guardarà la distància mínima de seguretat de 4-5 metres, entre persones que no visquin en el mateix domicili.

Àpats (esmorzar, dinar): abans de començar a menjar, els participants s’han de netejar les mans amb gel hidroalcohòlic. No s’han de compartir ni menjar ni begudes. S’ha de mantenir la distància de seguretat entre persones que no visquin en el mateix domicili.

El CESP, depenent de la quantitat de persones que s'apuntin a l'activitat, farà diversos grups.

El CESP no es fa responsable dels possibles incompliments dels distanciament social o de contagis.

 

CENTRE EXCURSIONISTA SANTA PERPÈTUA

CESP

US ESPEREM, SALUT i MUNTANYA