Passa al contingut principal

[Sortida de març - Juanito] Sant Jeroni 03/03/2022

  

TROBADES JUANITO:

SOSTRES COMARCALS: EL BAIX LLOBREGAT, L’ANOIA I EL BAGES

ALBARDA CASTELLANA, SANT JERONI 03/03/2022

 

Estimades amigues i amics,

Tercera trobada Juanito d´aquest any. En aquesta ocasió d´una tirada farem els sostres de tres comarques: Sant Jeroni que és el sostre de l’Anoia i del Bages i l´Albarda Castellana que és el sostre del Baix Llobregat. Aquests dos cims es troben a la muntanya de Montserrat.

Iniciarem la nostra sortida des del poble de Collbató. Seguidament pujarem pel mirador del Fra Gari, amb un bon desnivell. Visitarem l'ermita de Sant Joan i si tenim ganes podem pujar a la miranda de Santa Magdalena. Seguirem fins a Sant Jeroni i després farem l'Albarda. Finalment baixarem pel Camí dels Francesos. Com sempre esperem que la sortida sigui del vostre gust.

Fitxa tècnica

Qui vulgui pot anar directament al punt de sortida.

Què cal portar: esmorzar, aigua, paravent, manta tèrmica i sobretot bon humor!

Inscripcions:

Les inscripcions a les caminades del CESP es fan al següent formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSexYUtRHVbhgGSjl1Q9fOILfzKJkh_eewsRKWqaklUrkezSZg/viewform

Per a participar en aquesta caminada és imprescindible estar en possessió de la corresponent llicència federativa. Per a les persones federades i socis/sòcies la inscripció es gratuïta.

Per a les persones no federades que vulguin participar és obligatori tramitar una llicència temporal. Caldrà fer una transferència de 4 € al compte del centre IBAN: ES59 2100 0153 1001 0101 4353 amb el concepte “Activitats CESP“ i els vostres noms i cognoms.

Per qualsevol dubte em podeu trucar al mòbil 645 23 40 13.

Protocol covid: estarà sotmès a les normatives vigents a la data de l'activitat.

 

CENTRE EXCURSIONISTA SANTA PERPÈTUA

CESP

US ESPEREM, SALUT i MUNTANYA