Passa al contingut principal

[Sortida d'abril - Juanito] Les Agudes 12/04/2022

 

TROBADES JUANITO:

SOSTRES COMARCALS: LA SELVA, EL VALLÈS OCCIDENTAL

LES AGUDES, EL TURÓ DE L’HOME 12/04/2022

 

Estimades amigues i amics,

Quarta trobada Juanito d´aquest any. En aquesta ocasió farem dos sostres comarcals, el del Vallès Occidental (la nostra comarca) i el de la Selva. Els dos cims es troben al Montseny i ja portarem fets 7 sostres comarcals!

Iniciarem la nostra sortida des de Font Martina. Exactament a la Plana del Coll (Montseny). La pujada al primer sostre la farem seguint el GR5.2, fent 800 metres positius fins al Turó de l'Home. Seguirem fins a Les Agudes, el nostre segon sostre i tornarem per un camí poc conegut passant per senders increïbles.

Fitxa tècnica:

  • Distància: 15.7 kms.
  • Desnivell positiu: 865 metres
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: 6 hores, comptant totes les parades.
  • Data de trobada: dimarts 12 d’abril.
  • Hora de trobada: 7.00h
  • Punt de trobada: Pavelló Poliesportiu Santa Perpètua (Avd. Girona, 7).
  • Punt de sortida: Fontmartina, Plana del Coll, (Montseny)
  • Hora de sortida: 8.00h

  Recorregut:

     Fontmartina – sot de la Font dels Avellaners – sot de Les Nogueres – Corral del Deumal – Pla del Sauquet – Coll Sesbasses - Turó de l’home – Serra del Pous – Coll de Les Agudes - Les Agudes – Emprous de Les Agudes – Pou de glaç – Roca del Moix – camí de La Gronxadora -  Font d’en Rovira – Fontmartina.

 Track: https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/apoteosica-y-preciosa-subida-al-turo-del-home-y-les-agudes-en-el-montseny-con-una-visibilidad-casi-85951581

Qui vulgui pot anar directament al punt de sortida.

Què cal portar: esmorzar, aigua, paravent, manta tèrmica i sobretot bon humor!

Inscripcions:

Les inscripcions a les caminades del CESP es fan al següent formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSexYUtRHVbhgGSjl1Q9fOILfzKJkh_eewsRKWqaklUrkezSZg/viewform

Per a participar en aquesta caminada és imprescindible estar en possessió de la corresponent llicència federativa. Per a les persones federades i socis/sòcies la inscripció es gratuïta.

Per a les persones no federades que vulguin participar és obligatori tramitar una llicència temporal. Caldrà fer una transferència de 4 € al compte del centre IBAN: ES59 2100 0153 1001 0101 4353 amb el concepte “Activitats CESP“ i els vostres noms i cognoms.

Per qualsevol dubte em podeu trucar al mòbil 645 23 40 13.

Protocol covid: estarà sotmès a les normatives vigents a la data de l'activitat.

 

CENTRE EXCURSIONISTA SANTA PERPÈTUA

CESP

US ESPEREM, SALUT i MUNTANYA