Passa al contingut principal

[Sortida de maig] Balandrau 28/05/2022

 

SORTIDA PIRINEUS, EL BALANDRAU

28/05/2022

Estimades amigues i amics, cada any fem una sortida pels Pirineus perquè és un lloc fascinant. En aquesta ocasió anem al Pirineu Català per pujar al Balandrau, la qual és una muntanya amb una altitud de 2584 metres.

És un bec sense cap dificultat tècnica i amb paisatges d'alta muntanya formats per immenses praderies verdes.

Tot i que la ruta més fàcil per pujar al Balandrau és sortint des de Tregurà de Dalt, nosaltres no, la farem més difícil i sortirem del petit poble del Serrat.

Aquesta sortida té un desplaçament llarg amb cotxe i l'excursió, encara que no té molts quilòmetres, té força desnivell per la qual cosa estarem tot el dia. Com sempre desitgem que us agradi i esperem la vostra participació.

Fitxa tècnica

              I qui vulgui, pot anar directament al punt de sortida.

Recorregut:

Serrat – Carena de la Caixeta – Atalaiador – Balandrau – Coll de Tres Pics – Refugi Coma de Vaca – Les Marrades – La Pradella – Plans d’Escuira - Serrat

Què cal portar: esmorzar, dinar, aigua, paravent, crema solar,  manta tèrmica i sobretot bon humor!

Recordem que les nostres sortides són per entorns naturals, acumulen sempre desnivell i que requereixen un mínim de preparació física. És important portar roba i calçat adequat.

 

Inscripcions:

Les inscripcions a les caminades del CESP es fan al següent formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSexYUtRHVbhgGSjl1Q9fOILfzKJkh_eewsRKWqaklUrkezSZg/viewform

Per a participar en aquesta caminada és imprescindible estar en possessió de la corresponent llicència federativa. Per a les persones federades i socis/sòcies la inscripció es gratuïta.

Per a les persones no federades que vulguin participar és obligatori tramitar una llicència temporal. Caldrà fer una transferència de 4 € al compte del centre IBAN: ES59 2100 0153 1001 0101 4353 amb el concepte “Activitats CESP“ i els vostres noms i cognoms.

Per qualsevol dubte em podeu trucar al mòbil 645 23 40 13.

 

CENTRE EXCURSIONISTA SANTA PERPÈTUA

CESP

US ESPEREM, SALUT i MUNTANYA