Passa al contingut principal

[Sortida de maig - Juanito] Puig d'Arques 23/05/2022

 

 
 
 
TROBADES JUANITO:

SOSTRES COMARCALS: BAIX EMPORDÀ

PUIG D’ARQUES 23/05/2022

Estimades amigues i amics,

Cinquena trobada Juanito d´aquest any. En aquesta ocasió farem el sostre comarcal del Baix Empordà. Anirem a la província de Girona i ja portarem fets 8 sostres comarcals.

Iniciarem la nostra sortida des del poble de Romanyà de la Selva. Fantàstica ruta, desconeguda per a mi i no gaire transitada, on visitarem dolmens, una cova, algun mirador amb vistes increïbles, alguna font i aprofitarem per pujar a dos cims: el Puig d’Arques i el Puig de les Gavarres.

Aquesta sortida té un desplaçament llarg, per això amb els que vulgueu ens quedarem a dinar per la zona.

Fitxa tècnica:

·   Recorregut: Romanyà de la Selva – Menhir de la Murtra – Font del Prat – cova d’en Daina – cista d’en Roquet – Font de la Ruda – Font Josepa – Font de Can Cabaté – pla de Can Sabaté -  Puig d’Arques – Puig de les Gavarres – Font dels Arbres – Can Llac – Romanyà de la Selva.

·   Track: https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/romanya-de-la-selva-puig-darques-puig-gavarres-romanya-de-la-selva-62288680

Qui vulgui pot anar directament al punt de sortida.

Què cal portar: esmorzar, aigua, paravent, manta tèrmica i sobretot bon humor!

Inscripcions:

Les inscripcions a les caminades del CESP es fan al següent formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSexYUtRHVbhgGSjl1Q9fOILfzKJkh_eewsRKWqaklUrkezSZg/viewform

Per a participar en aquesta caminada és imprescindible estar en possessió de la corresponent llicència federativa. Per a les persones federades i socis/sòcies la inscripció es gratuïta.

Per a les persones no federades que vulguin participar és obligatori tramitar una llicència temporal. Caldrà fer una transferència de 4 € al compte del centre IBAN: ES59 2100 0153 1001 0101 4353 amb el concepte “Activitats CESP“ i els vostres noms i cognoms.

Per qualsevol dubte em podeu trucar al mòbil 645 23 40 13.

Protocol covid: estarà sotmès a les normatives vigents a la data de l'activitat.

 

CENTRE EXCURSIONISTA SANTA PERPÈTUA

CESP

US ESPEREM, SALUT i MUNTANYA