Passa al contingut principal

[Sortida de juliol] La Mola - Nocturna 29/07/2022

 

SORTIDA NOCTURNA

VEUREM LES ESTRELLES DES DE LA MOLA 29/07/2022

 
Benvolgudes sòcies i socis, aquí teniu la primera sortida nocturna del club amb l’objectiu de treure les calors del dia pujant a la Mola de nit. Contemplarem les meravelloses vistes nocturnes que des d'allà es veuen, prendrem unes cervesetes a la llum de la lluna i passarem una molt bona estona plegats.

Sortirem des de l'ermita Mare de Déu de les Arenes, situada a la carretera entre Castellar del Vallès i Sant Llorenç de Savall. Per als que ho coneguin és el mateix punt d'avituallament de la Mola – Santa. Serà una ruta circular  amb un recorregut d'uns 17 kms aprox.

Fitxa tècnica

I qui vulgui, pot anar directament al punt de sortida.


Recorregut
Les Arenes - Coll de Grua - Camí de la Font de la Soleia - Canal de les Ànimes - La Mola - Coll de Grua - Les Castellases de Can Torres - Les Arenes

Què cal portar

  • Frontal
  • Beguda (aigua, cervesa, refresc,…)
  • Alguna cosa per picar
  • Paravent

i sobretot bon humor!

Inscripcions
Les inscripcions a les caminades del CESP es fan al següent formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSexYUtRHVbhgGSjl1Q9fOILfzKJkh_eewsRKWqaklUrkezSZg/viewform

Per a participar en aquesta caminada és imprescindible estar en possessió de la corresponent llicència federativa. Per a les persones federades i socis/sòcies la inscripció es gratuïta.

Per a les persones no federades que vulguin participar és obligatori tramitar una llicència temporal. Caldrà fer una transferència de 4 € al compte del centre IBAN: ES59 2100 0153 1001 0101 4353 amb el concepte “Activitats CESP“ i els vostres noms i cognoms.

Per qualsevol dubte em podeu trucar al mòbil 645 23 40 13.

Protocol Covid: estarà sotmès a les normatives vigents a la data de l'activitat.



CENTRE EXCURSIONISTA SANTA PERPÈTUA
CESP
US ESPEREM, SALUT i MUNTANYA