Passa al contingut principal

[Sortida de novembre - Mini] Puig Madrona 20/11/2022

 

SORTIDA MINI, COLLSEROLA

El Puig Madrona

20/11/2022

Benvolgudes sòcies i socis, ja tenim preparada una altra sortida mini.

En aquesta ocasió caminarem per Collserolla i pujarem al Puig Madrona, el qual està dins del llistat de la FEEC dels 100 cims.

Comencem al pàrquing que és a prop de les Escletxes del Papiol. És un espai amb una gran riquesa on es troben gran quantitat de restes fòssils.

Una mica més endavant ens trobem l'Ermita de la Salut. Aquesta ermita és d'estil preromànic, romànic del segle X i XI.

I només ens queda pujar al Puig Madrona. És un cim de 341 metres ubicat entre els municipis del Papiol i Sant Cugat del Vallès, a la serra de Collserola. Al cim trobem una torre de vigilància i unes magnífiques vistes de la serra de Collserola i de les poblacions del Baix Llobregat assentades al pas del riu Llobregat.

Una ruta per gaudir de l’entorn.

Us esperem!!

FITXA TÈCNICA:

TRACK:

https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/el-papiol-esclexes-ermita-la-salud-puig-madrona-100-cims-riera-de-valvidrera-cascada-de-la-rierada-63521896

 

QUÈ CAL PORTAR

  • Sobretot bon humor!
  • Esmorzar i aigua.
  • Paravent.
  • Manta tèrmica.

Cal recordar que les nostres sortides són per entorns naturals i sempre acumulen desnivell. Per aquest motiu requereixen un mínim de preparació física. És molt important portar roba i calçat adequat.


Inscripcions

Les inscripcions a les caminades del CESP es fan al següent formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSexYUtRHVbhgGSjl1Q9fOILfzKJkh_eewsRKWqaklUrkezSZg/viewform

Per a participar en aquesta caminada és imprescindible estar en possessió de la corresponent llicència federativa. Per a les persones federades i socis/sòcies la inscripció es gratuïta.

Per a les persones no federades que vulguin participar és obligatori tramitar una llicència temporal. Caldrà fer una transferència de 4 € al compte del centre IBAN: ES59 2100 0153 1001 0101 4353 amb el concepte “Activitats CESP“ i els vostres noms i cognoms.

Per qualsevol dubte em podeu trucar al mòbil 645 23 40 13.