Passa al contingut principal

[Sortida de gener] Cinc gorgs - Cabrera d’Anoia 15/01/2023

 

 

SORTIDA MATINAL

Salts d'Aigua Capellans, Cova, Gorg, Cargol, Cucs, Font Fresca. Cabrera d’Anoia

15/01/2023


Primera matinal de l’any!
Anirem a la comarca de l’Anoia per fer una ruta molt interessant que surt des del nucli de Canaletes, el qual pertany al poble de Cabrera de l’Anoia. La Ruta dels Salts d’Aigua de Cabrera d'Anoia permet, en un espai molt reduït, trobar fins a 4 salts d’aigua de gran bellesa. Durant el camí trobarem cascades i gorgs que creuarem. Veurem la formació del travertí a les coves que trobarem i com la falzia ens acompanya a les parets dels petits canons per on anirem. 
Una ruta per gaudir de l’entorn. Us esperem!
Els més aventurers i aventureres podreu fer un ràpel per una de les parets del petit canó i baixar un barranc, depenent de l’aigua que porti. ☺ Sorpresa!!!
 
Fitxa tècnica: 

Què cal portar:
Sobretot bon humor! La zona es molt ombrívola i humida. Els camins i rieres que hem de creuar poden tenir fang i aigua. Tingueu-ho en compte per a les sabates i roba que porteu.
•Esmorzar i aigua.
• Manta tèrmica.
• És recomanable portar una petita farmaciola.


Cal recordar que les nostres sortides són per entorns naturals i sempre acumulen desnivell. Per aquest motiu requereixen un mínim de preparació física.
 

Inscripcions:
Les inscripcions a les caminades del CESP es fan al següent formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSexYUtRHVbhgGSjl1Q9fOILfzKJkh_eewsRKWqaklUrkezSZg/viewform
Per a participar en aquesta caminada és imprescindible estar en possessió de la corresponent llicència federativa. Per a les persones federades i socis/sòcies la inscripció es gratuïta.
Per a les persones no federades que vulguin participar és obligatori tramitar una llicència temporal. Caldrà fer una transferència de 5 € al compte del centre IBAN: ES59 2100 0153 1001 0101 4353 amb el concepte “Activitats CESP“ i els vostres noms i cognoms.
Per qualsevol dubte em podeu trucar al mòbil 645 23 40 13.

MENJAR POSTERIOR: Hi ha un restaurant al poble, on els que vulguin podran quedar-se a menjar. Si us plau, els que ho facin, ho coordinem a través del club, per fer la reserva de quants es queden, indiqueu-lo al Full d’inscripció de l’activitat.