Passa al contingut principal

FOTOS DISPONIBLES! Santa-Tibidabo 19/03/2023

-->> MIRA LES FOTOGRAFIES I TROBA'T!  <<--

-->> MIRA LES FOTOGRAFIES I TROBA'T!  <<--

MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA PARTICIPACIÓ! US ESPEREM L'ANY VINENT!

Us convidem a participar a la nostra següent gran activitat: 8a Marxa de resistència La Mola - Santa (21 d'octubre de 2023)

DESCARREGAR TOTA LA INFORMACIÓ (pdf)

PRESENTACIÓ

Des del Centre Excursionista Santa Perpètua (CESP) us volem donar les gràcies per l’èxit que hem tingut a les anteriors edicions de la caminada Santa Perpètua-Tibidabo i convidar-vos a participar en la propera que es celebrarà diumenge 19 de març de 2023.
La caminada Santa-Tibidabo, va nèixer l'any 1989, essent la d’aquest any l'edició número 32. Estem molt contents que any rere any ens doneu suport per a que aquesta jornada sigui un èxit fins a convertir-se en un referent per a la nostra entitat CESP.
Enguany farem la mateixa ruta de l’any anterior: la iniciarem des de Santa Perpètua (sortint des del Pavelló Poliesportiu Municipal) fins al Tibidabo, a on ens esperaran els autocars que ens tornaran a deixar de nou a Santa Perpètua de Mogoda. Aquest recorregut ens permet trepitjar el mínim d’asfalt possible. No passarem per les localitats de Ripollet i de Cerdanyola.

L’objectiu és passar una bona estona entre amics i amigues, amb la família, companys de caminades,... i compartir bones estones i bonics paisatges.
Aquest any estrenem junta del CESP i amb els voluntaris i les voluntàries de la caminada posarem tota la diversió i alegria d’igual forma que en les edicions anteriors, amb l’objectiu que gaudiu al màxim del recorregut fins arribar al Tibidabo.


Us esperem el proper diumenge 19 de març a l’edició número 32 de la Caminada Popular Santa –Tibidabo.



Informació i inscripcions a: https://femcesp.blogspot.com/.


Juan Paredes
President del Centre Excursionista Santa Perpètua


PROGRAMA
 ●    Dia: 19 de març de 2023
●    Recepció i lliurament dorsals: 6.45h – 7.50h
●    Lloc: Pavelló Poliesportiu Municipal Santa Perpètua (Avinguda de Girona, 7)
●    Briefing: 7.50h – 8.00h
●    Sortida caminada: 8.00h

 

FITXA TÈCNICA
●    Dificultat: Mitjana.
●    Distància: 19.9 km.
●    Desnivell positiu: 727 m.
●    Desnivell negatiu: 327 m.
●    Recorregut: Santa Perpètua (Pavelló Poliesportiu) - Parc de la Llacuna - La Ferreria - cementiri de Montcada - Font de Mitja Costa - Turó de Montcada - Can Catà - Forat del Vent - Font Groga - Tibidabo

CONTROLS I AVITUALLAMENTS
1.    Sortida: Santa Perpètua (Pavelló Poliesportiu).
2.    C – 1: Carretera Montcada - Ripollet (5,1Kms). Barretes energètiques i aigua.
3.    C – 2: Santa Maria de Montcada (8.5 Kms). Esmorzar, entrepans i begudes.
4.    C – 3: Mirador del Portell de Valldaura (16,2 kms). Fruita, fruits secs, aigua i refrescs.
5.    Arribada: Tibidabo (19.9 Kms). Aperitius i begudes.


TRACK

https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/santa-tibidabo-2022-93790086

 

PERFIL

 INSCRIPCIONS

Les inscripcions es podran formalitzar, fins el dia 12 de març de 2023, omplint el següent formulari: Inscripcions Santa-Tibidabo.

Per a formalitzar-la cal fer un ingrés per persona al CC: ES59 2100 0153 1001 0101 4353 indicant com a concepte nom i cognoms del participant seguit de “Santa–Tibidabo”. Per exemple: “Pere López. Santa–Tibidabo”.
En el cas que quedin places vacants en els autocars, farem inscripcions presencials el dia 16 de març de 19:00h a 20:00h al mateix Centre Cívic la Creueta, però només si queden places. En aquest cas el preu de les inscripcions serà de 20 euros, PREU ÚNIC.

En aquesta edició del 2023, hem decidit mantenir el mateixos preus de l’any anterior, ja que el que volem es que pugui participar el màxim de persones possibles de la localitat i dels voltants.
Es podran fer inscripcions presencials a la seu del CESP, els dijous de 19h a 20h i els últims dies 7, 8 i 9 de març en el mateix horari.


PREUS

Els preus de les inscripcions són els següents:

Fins el dia 12 de març
●    Preu socis/sòcies CESP i/o CEI federats: 12€
●    Preu socis/sòcies CESP i/o CEI NO federats: 16€ (inclou la llicència temporal)
●    Preu NO socis/sòcies federats: 16€
●    Preu NO socis/sòcies NO federats: 18€ (inclou la llicència temporal)
●    Preu menors de 12 anys: 12€

El límit d'inscripcions de la caminada és de 250 caminadors/caminadores.

NO S'ACCEPTARAN INSCRIPCIONS EL MATEIX DIA DE LA CAMINADA.

 

NORMES
    
●    Cal passar per tots els controls de pas i presentar a cada control la targeta de pas.
●    Marxa oberta a tothom sense distinció. L’únic requisit és acceptar la present normativa.
●    Tots els participants rebran un obsequi en el moment de recollir la targeta.
●    A l'arribada cal presentar la targeta.
●    Tot l’itinerari de la prova estarà senyalitzat.
●    El mal temps no serà obstacle per a la celebració de la Marxa, si bé el comitè organitzador de la Caminada podrà modificar el recorregut i/o els horaris si la situació ho requereix.
●    Si un participant abandona la Marxa, per l'acceptació d'aquest reglament es compromet a fer-ho en un control de pas i a comunicar aquest abandonament a un membre de l'organització.
●    L’equip escombra sortirà a les 9.00h del mati i serà l’encarregat oficial de tancar els controls de pas. Qualsevol participant que sigui avançat per l’equip escombra es considerarà que no pot acomplir els horaris màxims de pas pels controls.
●    Durant la caminada, l’organització pot fotografiar i filmar els participants i de les imatges en farà bon ús per als fins de la mateixa marxa. Si per algun motiu no esteu d’acord amb aquesta opció cal comunicar-ho prèviament per escrit al correu del CESP.
●    El CESP vetllarà per evitar accidents, però en cap cas es farà responsable dels danys que pugui rebre qualsevol participant.
●    El CESP no es farà responsable dels objectes perduts oblidats pels participants.
●    La direcció de la caminada podrà no autoritzar la participació de les persones que el seu equipament o que les seves condicions físiques no es corresponguin als mínims que la caminada requereixi. Així mateix, la direcció podrà prendre mesures per garantir el comportament cívic i responsable al medi natural.
●    És obligatori dur got durant tot el recorregut. per tal de tenir cura del medi ambient no hi haurà gots de plàstic a cap avituallament.
●    Qualsevol participant que no respecti el medi ambient serà desqualificat automàticament de la caminada.
●    La inscripció a la caminada comporta l'acceptació d'aquest reglament.
●    Recordeu que, segons la normativa, els gossos han d’anar lligats per mitjà d'un collar i una corretja o cadena que no ocasionin lesions a l'animal, llevat si aquest resta sempre al costat del seu propietari o acompanyant, sota el seu control visual, i està educat per respondre a les seves ordres verbals.
●    En el cas de voler que la vostra mascota us acompanyi, heu de tenir present que, per normativa, en l’autocar: “La llei prohibeix el transport a l'habitacle de viatgers de qualsevol animal a excepció dels gossos pigall”.
●    Les inscripcions inclouen servei d’autocar des del Tibidabo a Santa Perpètua (Pavelló Municipal d’Esports), avituallaments líquids i sòlids en diferents punts de l’itinerari i un obsequi.
●    Els autocars aniran baixant del Tibidabo fins a Santa Perpètua a mesura que es vagin omplint des de les 11:30h a les 14:30h.
●    Qualsevol altre cas no previst en aquest reglament serà resolt pel comitè organitzador de la Marxa.
●    Els menors de 18 anys a data de la prova estan obligats a lliurar a l’organització una autorització paterna o de tutor.
●    Els menors de 16 anys a data de la prova estan obligats a anar acompanyats d’un adult durant tot el recorregut.
●    Normativa sanitària: estarà sotmès a la normativa vigent en la data de l’activitat.
●    Retorns de la inscripció:

     En cas d’haver pagat la inscripció i de voler-la cancel·lar, només es retornarà:

  • el 80% de l’import pagat (per les despeses de gestió), sempre i quan no hagi arribat la data límit del 24 de febrer de 2023
  • el 50% de l’import pagat (per les despeses de gestió), sempre i quan no hagi arribat la data límit del 5 de març de 2023
  • a partir del 6 de març de 2023 no es retornarà cap inscripció ni l’import associat en cap cas

     Si per causes climatològiques molt adverses o que puguin ocasionar problemes de seguretat als participants, el CESP es veiés obligat a cancel·lar l’activitat, no es retornaran els diners de les inscripcions.
●    Qualsevol altre cas no previst en aquest reglament serà resolt per l’organització.
●    La inscripció a la caminada comporta l'acceptació d'aquest reglament