Passa al contingut principal

[Sortida de juny] Olla de Núria 11/06/2023

 

SORTIDA OLLA DE NÚRIA (GIRONA)

11/06/2023

La integral de l'Olla de Núria, és una ruta exigent, però alhora extraordinària per les seves vistes i paisatges. Podem dir que és un repte personal que no implica molta tècnica, però sí, d'una molt bona forma física. Està catalogada com a difícil pel desnivell acumulat i la llarga jornada que ens espera.

Durant el trajecte, hi ha cinc escapatòries per a que segons el ritme, sigui possible baixar a Núria i esperar al grup.

Des de Fontalba, on deixarem el cotxe, iniciarem la caminada cap al Puigmal. Una vegada arribem, el que ens queda és anar encadenant cims fins a completar o intentar completar el recorregut que ens hem marcat de forma circular tornant al pàrquing de Fontalba.

 FITXA TÈCNICA:


QUÈ CAL PORTAR:

Sobretot bon humor! Mireu la climatologia abans. Tingueu-ho en compte per les sabates i la roba que portareu.

  • Esmorzar, menjar i aigua suficient segons distància i calor.
  • Manta tèrmica i capelina o impermeable.
  • És recomanable portar una petita farmaciola.


Cal recordar que les nostres sortides són per entorns naturals i sempre acumulen desnivell. Per aquest motiu requereixen un mínim de preparació física.

Logística del viatge: Vehicles particulars i compartint despeses a 0,19€/km. És necessari reservar pàrquing per els cotxes a Fontalba (5€): https://www.queralbsnatura.com/

Intenteu anar amb els cotxes plens per compartir despeses.

INSCRIPCIONS:
Les inscripcions a les caminades del CESP es fan al següent formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSexYUtRHVbhgGSjl1Q9fOILfzKJkh_eewsRKWqaklUrkezSZg/viewform

Per a participar en aquesta caminada és imprescindible estar en possessió de la corresponent llicència federativa. Per a les persones federades i socis/sòcies la inscripció és gratuïta.

Per a les persones no federades que vulguin participar és obligatori tramitar una llicència temporal. Caldrà fer una transferència de 5 € al compte del centre IBAN: ES59 2100 0153 1001 0101 4353 amb el concepte “Activitats CESP“ i els vostres noms i cognoms.


Per qualsevol dubte em podeu trucar al mòbil 645 23 40 13.