Passa al contingut principal

[Sortida de maig] El Bassegoda 28/05/2023

 

SORTIDA PIC DEL BASSEGODA (GIRONA)

28/05/2023

Sortida de tot el dia, exigent amb pujada al pic del Bassegoda. Un puig que ens fa guanyar alçada per gaudir d'unes genials vistes, si hi ha bona visibilitat, del Cap de Creus, golf de Roses, el Canigó, el Comanegre amb el Pirineu de Núria com a teló de fons, observant i olorant la gran varietat de boscos de castanyers, fagedes, alzinars i pi roig, des de la Garrotxa fins l'Empordà.

Sortint des de l’aparcament de les Sardenes, passat l’església de Santa Cecília de Sardenes.

FITXA TÈCNICA:

QUÈ CAL PORTAR:

  • Sobretot bon humor!
  • La zona té tarteres de pedra i pot fer vent. Mireu la climatologia abans. Tingueu-ho en compte per les sabates i roba que portareu. 
  • Esmorzar, menjar i aigua suficient segons distància i calor.
  • Manta tèrmica.
  • És recomanable portar una petita farmaciola.
Cal recordar que les nostres sortides són per entorns naturals i sempre acumulen desnivell. Per aquest motiu requereixen un mínim de preparació física.

LOGÍSTICA DEL VIATGE: Vehicles particulars i compartint despeses a 0,19€/km.

INSCRIPCIONS:

Les inscripcions a les caminades del CESP es fan al següent formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSexYUtRHVbhgGSjl1Q9fOILfzKJkh_eewsRKWqaklUrkezSZg/viewform 

Per a participar en aquesta caminada és imprescindible estar en possessió de la corresponent llicència federativa. Per a les persones federades i socis/sòcies la inscripció és gratuïta.

Per a les persones no federades que vulguin participar és obligatori tramitar una llicència temporal. Caldrà fer una transferència de 5 € al compte del centre IBAN: ES59 2100 0153 1001 0101 4353 amb el concepte “Activitats CESP“ i els vostres noms i cognoms.

Per qualsevol dubte em podeu trucar al mòbil 645 23 40 13.