Passa al contingut principal

[Sortida de juliol] Puigmal 16/07/2023

 

SORTIDA PUJADA PUIGMAL VIA POC FREQÜENT (GIRONA)

16/07/2023

Exigent pujada al pic del Puigmal, des de la població de Planoles per la Crta. del Collet de les Barraques, fins al refugi del Corral Blanc i, des d'aquí pujada al Puigmal i tornada per la Font de l'Home Mort.


FITXA TÈCNICA:

Què cal portar 

Sobretot bon humor!La zona té tarteres de pedra i pot fer vent. Mireu la climatologia abans. Tingueu-ho en compte per les sabates i  roba que portareu.

  • Esmorzar, menjar i aigua suficient segons distància i calor.
  • Manta tèrmica.
  • És recomanable portar una petita farmaciola.

Cal recordar que les nostres sortides són per entorns naturals i sempre acumulen desnivell. Per aquest motiu requereixen un mínim de preparació física.


Logística del viatge: Vehicles particulars i compartint despeses a 0,19€/km.


Inscripcions:

Les inscripcions a les caminades del CESP es fan al següent formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSexYUtRHVbhgGSjl1Q9fOILfzKJkh_eewsRKWqaklUrkezSZg/viewform
Per a participar en aquesta caminada és imprescindible estar en possessió de la corresponent llicència federativa. Per a les persones federades i socis/sòcies la inscripció és gratuïta.


Per a les persones no federades que vulguin participar és obligatori tramitar una llicència temporal. Caldrà fer una transferència de 5 € al compte del centre IBAN: ES59 2100 0153 1001 0101 4353 amb el concepte “Activitats CESP“ i els vostres noms i cognoms.


Per qualsevol dubte em podeu trucar al mòbil 645 23 40 13.