Passa al contingut principal

[Sortida de novembre] Les fonts de Viladrau 5/11/2023

 

MATINAL: LES FONTS DE VILADRAU (MONTSENY)

Diumenge, 5/11/2023

Senzilla ruta seguint el recorregut de la tradicional marxa Viladrau de Font en font. Amb sortida i arribada a Viladrau, al nord del Montseny, a la comarca d'Osona i al límit amb les comarques de La Selva i el Vallès Oriental, el trajecte ens permetrà visitar ni més ni menys que unes 16 fonts. El Montseny, com sempre, no deixa de sorprendre amb els seus paisatges ja sigui a la primavera o l'estiu, o a l'hivern o la tardor com en aquesta ocasió, les principals fonts, com la del Cristall, Rupitosa, dels Llops o dels Pastors, estan ben senyalitzades.

FITXA TÈCNICA:

Què cal portar:

  •  Sobretot bon humor!
  • Esmorzar i aigua suficient segons distància i calor.
  • Manta tèrmica.
  • És recomanable portar una petita farmaciola.

Cal recordar que les nostres sortides són per entorns naturals i sempre acumulen desnivell. Per aquest motiu requereixen un mínim de preparació física.

Inscripcions:

Les inscripcions a les caminades del CESP es fan al següent formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSexYUtRHVbhgGSjl1Q9fOILfzKJkh_eewsRKWqaklUrkezSZg/viewform

Per a participar en aquesta caminada és imprescindible estar en possessió de la corresponent llicència federativa. Per a les persones federades i socis/sòcies la inscripció és gratuïta.

Per a les persones no federades que vulguin participar és obligatori tramitar una llicència temporal. Caldrà fer una transferència de 5 € al compte del centre IBAN: ES59 2100 0153 1001 0101 4353 amb el concepte “Activitats CESP“ i els vostres noms i cognoms.

Per qualsevol dubte em podeu trucar al mòbil 645 23 40 13.