Passa al contingut principal

[Sortida de febrer - Mini] Turó de la Magarola 04/02/2024

 

2ª MINI 2024:  TURÓ DE LA MAGAROLA (COLLSEROLA)
Diumenge, 04/02/2024


En aquesta segona mini farem una ruta per Collserola per arribar al Turó de la Magarola (430m) passant per corriols. Aquest turó és un 100 cims i té unes vistes magnífiques cap a Barcelona fins al Masnou. I per l’altra banda permet veure el Baix Llobregat, Vallès Oriental, Vallès Occidental i Montseny. Després baixarem fins a l’Ermita de Sant Medir i tornarem al punt d’inici per pista.
Us recordem que una mini és una caminada de menys de 10 km i un desnivell no gaire gran, són caminades assequibles per a la iniciació a l'excursionisme.

FITXA TÈCNICA:

Què cal portar: Sobretot bon humor!

  • Esmorzar i aigua suficient segons distància i calor.
  • Manta tèrmica.
  • És recomanable portar una petita farmaciola.

Cal recordar que les nostres sortides són per entorns naturals i sempre acumulen desnivell. Per aquest motiu requereixen un mínim de preparació física. 

Inscripcions:
Les inscripcions a les caminades del CESP es fan al següent formulari: https://forms.gle/of6DXU6uv7LeuZ6n7

Per a participar en aquesta caminada és imprescindible estar en possessió de la corresponent llicència federativa 2024. Per a socis i sòcies del CESP federades la inscripció és gratuïta.

Per a les persones no federades que vulguin participar és obligatori tramitar una llicència temporal.

Socis/es CESP-CEI No Federats, caldrà fer una transferència de 5€ al compte del centre i NO SOCIS, FEDERATS I NO FEDERATS la transferència es de 7€.

La Caixa IBAN: ES59 2100 0153 1001 0101 4353 amb el concepte “Activitats CESP“ i els vostres noms i cognoms. Enviar el comprovant per qualsevol mitjà si no és del mateix banc.

Per qualsevol dubte podeu trucar al mòbil 645 23 40 13.