Passa al contingut principal

[Sortida de febrer] GR5 de Collbató a Gelida 17/02/2024

 

GR5:  De Collbató a Gelida
Dissabte, 17/02/2024

Antepenúltima etapa llarga del GR5 que transcorre bona part per pistes entre vinyes, oliveres i ametllers. A partir de Masquefa es combina amb pista asfaltada. Ja queda poc per acabar la Ruta dels Miradors GR-5.
En un dia maco és una excursió distreta on es van travessant moltes vinyes i camps de conreu.
FITXA TÈCNICA:

LOGíSTICA DE COTXES:
Necessitem cotxes que vagin a Gelida i el deixem aparcat allà. Aquests aniran després amb altres companys i companyes als seus cotxes a Collbató. Com ho hem fet altres cops. Farem un grup de Whatsapp amb els inscrits/es.
Aparcament: Estació Gelida Rodalies.

QUÈ CAL PORTAR: Sobretot bon humor!

  • Esmorzar, dinar i aigua suficient segons distància i calor.
  • Manta tèrmica.
  • És recomanable portar una petita farmaciola.

Cal recordar que les nostres sortides són per entorns naturals i sempre acumulen desnivell. Per aquest motiu requereixen un mínim de preparació física. 

INSCRIPCIONS:
Les inscripcions a les caminades del CESP es fan al següent formulari: https://forms.gle/of6DXU6uv7LeuZ6n7

Per a participar en aquesta caminada és imprescindible estar en possessió de la corresponent llicència federativa 2024. Per a socis i sòcies del CESP federades la inscripció és gratuïta.

Per a les persones no federades que vulguin participar és obligatori tramitar una llicència temporal. No serveixen les assegurances privades.

Socis/es CESP No Federats, cal fer una transferència de 5€ al compte del centre. Per a NO SOCIS, FEDERATS I NO FEDERATS la transferència és de 7€

El compte de centre és el següent: Caixa IBAN: ES59 2100 0153 1001 0101 4353. A la transferència s'ha d'indicar com a concepte “Activitats CESP“ i el vostre nom i cognoms. És necessari enviar el comprovant per qualsevol mitjà si no és del mateix banc.

Per qualsevol dubte podeu trucar al mòbil 645 23 40 13.