Passa al contingut principal

[Sortida d'abril - Mini] Montserrat 07/04/2024


 

3ª MINI 2024: MONTSERRAT
Diumenge, 07/04/2024

Hem preparat una mini per una zona espectacular de la muntanya de Montserrat que estem segurs que us encantarà.
Sortirem des de l’aparcament de Can Massana. Aquest aparcament és de pagament i costa 6€ per als no federats i 3€ per als federats.
Visitarem la Foradada que és un lloc amb unes vistes increïbles. Per arribar-hi tindrem un tram molt curt una mica tècnic, caldrà anar amb compte.

Després ens dirigirem al Coll del Porc, el punt més alt de la nostra excursió i des d'allà anirem al refugi Vicenç Barbé.
Des del refugi tindrem l’opció d’anar a uns dels racons més bonics de Montserrat, el refugi dels Pouetons. Aquest refugi és molt poc conegut. Per arribar-hi hi ha un parell de passos complicats, però amb compte els podrem superar.
I acabarem la nostra excursió de tornada a l’aparcament de Can Massana.
Només són uns 8 kms, però intensos.

FITXA TÈCNICA:

Què cal portar: Sobretot bon humor!

  • Esmorzar i aigua suficient segons distància i calor.
  • Paravent.
  • Manta tèrmica.
  • És recomanable portar una petita farmaciola.

Cal recordar que les nostres sortides són per entorns naturals i sempre acumulen desnivell. Per aquest motiu requereixen un mínim de preparació física. 

Inscripcions:
Les inscripcions a les caminades del CESP es fan al següent formulari: https://forms.gle/of6DXU6uv7LeuZ6n7

Per a participar en aquesta caminada és imprescindible estar en possessió de la corresponent llicència federativa 2024. Per a socis i sòcies del CESP federades la inscripció és gratuïta.

Per a les persones no federades que vulguin participar és obligatori tramitar una llicència temporal.

Socis/es CESP-CEI No Federats, caldrà fer una transferència de 5€ al compte del centre i NO SOCIS, FEDERATS I NO FEDERATS la transferència es de 7€.

La Caixa IBAN: ES59 2100 0153 1001 0101 4353 amb el concepte “Activitats CESP“ i els vostres noms i cognoms. Enviar el comprovant per qualsevol mitjà si no és del mateix banc.

Per qualsevol dubte podeu trucar al mòbil 645 23 40 13.