Passa al contingut principal

[Sortida de maig] GR5 de Gelida a Olesa de Bonesvalls 12/05/2024

 

 

GR5:  De Gelida a Olesa de Bonesvalls
Diumenge 12/05/2024

Ja es veu la fi del GR5! Penúltima etapa llarga del GR5 que transcorre bona part per camins i pins.
Durilla! No és gens senzilla. Ascendent els primers 6 quilòmetres, on pugem uns 450 m, després un petit descens fins al quilòmetre 9, a on creuem la N-340 al pas pel poble de l'Ordal. De nou un fort ascens fins al quilòmetre 12 i des d'aquí un fort descens fins a Olesa de Bonesvalls, fins al quilòmetre 15,84 a on finalitzem.
Els ascensos són molt perpendiculars, res de corbes.
En un dia maco és una excursió distreta on es van travessant molts camps de conreu, vinyes i amb bones vistes.

FITXA TÈCNICA:

Logística de COTXES:
Necessitem cotxes que vagin a Olesa de Bonesvalls i el deixem aparcat allà. Aquests aniran després amb altres companys i companyes als seus cotxes a Gelida. Com ho hem fet altres cops. Farem grup WhatsApp amb els inscrits/es.

QUÈ CAL PORTAR: Sobretot bon humor!

  • Esmorzar, dinar i aigua suficient segons distància i calor.
  • Manta tèrmica.
  • És recomanable portar una petita farmaciola.

Cal recordar que les nostres sortides són per entorns naturals i sempre acumulen desnivell. Per aquest motiu requereixen un mínim de preparació física. 

INSCRIPCIONS:
Les inscripcions a les caminades del CESP es fan al següent formulari: https://forms.gle/xSoRXqNwt6DghmiK7

Per a participar en aquesta caminada és imprescindible estar en possessió de la corresponent llicència federativa 2024. Per a socis i sòcies del CESP (al corrent de la quota de soci/a 2024) i federats, la inscripció és gratuïta.

Per a les persones no federades que vulguin participar és obligatori tramitar una llicència temporal. No serveixen les assegurances privades.

Socis/es CESP No Federats, cal fer una transferència de 5€ al compte del centre. Per a NO SOCIS, FEDERATS I NO FEDERATS la transferència és de 7€

El compte de centre és el següent: Caixa IBAN: ES59 2100 0153 1001 0101 4353. A la transferència s'ha d'indicar com a concepte “Activitats CESP“ i el vostre nom i cognoms. És necessari enviar el comprovant per qualsevol mitjà (correu, whatsapp,...) si no és del mateix banc.

Per qualsevol dubte podeu trucar al mòbil 645 23 40 13.