Passa al contingut principal

[Sortida de maig] Alpens 26/05/2024

 

MATINAL
Circular Alpens: GR-1 – Puig Cornador – Santa Margarida de Vinyoles – Sant Martí de Vinyoles
26/05/2024

Bonica ruta circular pel vessant nord del Lluçanès i sud-est del Ripollès, en la que sortint del bonic poble d’Alpens i seguint el GR-1, pujarem al Puig Cornador i després, seguint per la carena, visitem les ermites de Santa Magdalena i Sant Martí de Vinyoles.
Farem un 100 cims FEEC, el Puig Cornador (1.229 m).

FITXA TÈCNICA:

QUÈ CAL PORTAR: Sobretot bon humor!

  • Esmorzar, dinar i aigua suficient segons distància i calor.
  • Manta tèrmica.
  • És recomanable portar una petita farmaciola.

Cal recordar que les nostres sortides són per entorns naturals i sempre acumulen desnivell. Per aquest motiu requereixen un mínim de preparació física. 

INSCRIPCIONS:
Les inscripcions a les caminades del CESP es fan al següent formulari: https://forms.gle/9h1vtTnCkpLfE9k47

Per a participar en aquesta caminada és imprescindible estar en possessió de la corresponent llicència federativa 2024. Per a socis i sòcies del CESP (al corrent de la quota de soci/a 2024) i federats, la inscripció és gratuïta.

Per a les persones no federades que vulguin participar és obligatori tramitar una llicència temporal. No serveixen les assegurances privades.

Socis/es CESP No Federats, cal fer una transferència de 5€ al compte del centre. Per a NO SOCIS, FEDERATS I NO FEDERATS la transferència és de 7€

El compte de centre és el següent: Caixa IBAN: ES59 2100 0153 1001 0101 4353. A la transferència s'ha d'indicar com a concepte “Activitats CESP“ i el vostre nom i cognoms. És necessari enviar el comprovant per qualsevol mitjà (correu, whatsapp,...) si no és del mateix banc.

Per qualsevol dubte podeu trucar al mòbil 645 23 40 13.